Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Web-Content s.r.o. stále žádá platby

Od: trimir2* odpovědí: 3 změna:

Údajně jsem se v únoru 2010 přihlásil o služby nabízené fy Web-Content s.r.o. ( Slovenská republika ).Aniž bych byl informován o obsahu služeb a nikdy jsem tyto neužívál, vyžaduje na mne firma poplatky 5,0 EU měsíčně. V dubnu 2010 jsem pod tlakem zaplatil požadovaných 55,,0 EU. Současně jsem žádal o informaci jak kontakt přerušit . Aniž by firma reagovala nyní tvrdošijně a s výhrůžkou exekuce požaduje další platby zvýšené o poplatek z prodlení. Podotýkám, že webových stránkách Web-Content s.r.o. je spousta podobných stížností, informace o hromadném trestním oznámení a pod. Je způsob jmenované firmy korektní a mám se právně bránit? Děkuji.M.Tříska

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Co to je "údajně", buď ano, či ne. Jak to doloží? Pokud si toho nejsem vědom, tak se pochopitelně bráním. A co si přečíst nějaké jejich podmínky? Je spousta firem, co něco zkouší. A hledat na inti, třeba mail.pvfree.net/.... Přidejte se ke stěžovatelům a k tr. oznámení.

tesyk*
hodnocení

0x

Udělal jste chybu, že jste jednou zaplatil. Tím jste přiznal dluh.

bruk600*

Hlavně jste udělal chybu, že uvádíte svoje kontaktní údaje jen tak na internetu. Bez těch údajů není dlužník a není se na koho obracet. Prostě jméno a adresu uvádím pouze v případě nákupu po internetu (uzavírání kupní smlouvy).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]