Nejste přihlášen/a.
Krásné slunečné odpoledne, tu na Jihu je krásně. Chtěl bych se prosím zeptat. Za měsíc, kdy bude mít " kamarádka " přijímačky, tak potom chceme si někam vyrazit do Prahy. Už spolu delší dobu flirtujeme a vypadá to nadějně z obou stran. Nechci to nějak pokazit, a zkusit jestli to klapne. Shodli jsme se, že si vyrazíme na celý den do Prahy. Za mě to je super, je tam spoustu památek a budov, jsou tam fakt krásná místa. Jenže, chtěl bych něco podniknout více. Nějakou zábavu, atrakce nebo tak. Máte návrhy prosím? Děkuji předem moc.
Pokud hledáte partnera - partnerku, jedna z prvních cest by měla být na koupaliště! - vidět ji / ho v plavkách ... V aquaparku máte vyžití na celý den a na to trdlování může jít i neplavec.
Řekl bych, že tazatel chce poznat - takže i vidět ... Klátit může klidně za 7 let randění - po svatbě.
Nebo mi chcete napsat, že každý účastník plaveckých stadionů či aquaparků je nadržený úchyl?
jmlc: Mladík položil slušný dotaz a vy hned zabrušujete mezi úchyly. Zdá se, že vy sám jste úchyl. Asi je moc obtížné pochopit, že jiní lidé vybírají partnera podle jiných měřítek než vy ehem ehem speciální noční pracovnice. To pro exempláře jako jste vy, neexistují lepší stránky? Něco mimo normální lidi...mám chuť říct za ostnatým drátem, ale na internetu se to odděluje těžce. Stranky nechutnyuchyl ještě nikdo nevytvořil?
Děkuji za jasnou identifikaci mé osoby - já o klácení nic nepsal, jen reagoval na schizofrenního odpovídajícího.
Mimochodem - já si manželku vzal po 5ti letém vstahu a stran prvního milování - bylo den po svatbě. Mezi úchyly se nepočítám ani po dvaceti letech manželství.
Navhrnout bazén na rande po delší době flirtování nevidím jako úchylné ani hloupé. Ale samozřejmě je to věc názoru...
Beznadějný romantik co mu slečna uteče, v Praze uvidí nějakého samce a týpek pojede domů sám, taklové plánovačky na měsíc dopředu se ženskou? Booože nastuduj si evoluční psychologii (jasně stvořil nás bůh a annunaki z vesmíru, ale ony ty věci co píše Rollo, fungují, sám s tím experimentuji pro zábavu, jak jsou ženy vlastně povrchní a primitivní)
Doporučuji zajít na dýmku k foggymu a pak nějaké bnbčko a lup ju tam,vem si ji silou a hotovo, zábavu dostane, tak tělo dá jako protislužbu.
Já sem býval ten nejhodnější člověk a podle toho sem taky dopadnul (hrozně blbě), tak sem jeden den přepnul a od té doby jsou to pro mě jen kusy masa abych si užil a nakonec mi to tak vyhovuje, stejně jen my chlapi milujeme, ženským jde jen o to aby z nás vytahaly prachy a pak utelky s nejakým vyfetovaným a počmáraným tupcem.
Před týdnem jsem byla v Praze na Vyšehradě. Rotunda sv. Martina, Vyšehradský kostel, hřbitov slavných lidí. Viděla jsem hroby pana Brzobohtého, K. H. Máchy, Záhorského, Chitussiho, fotbalistů Bicana a Masopusta a dalších známých lidí.
Úžasné výhledy na Prahu - Hradčany, Emauzy, sv. Mikuláš, Malvazinky, Nuselský most, Petřín...
Je tam i pěkné kluziště, pokud slečna ráda bruslí, můžete si tam půjčit brusle a zajezdit si. V pěkné vinárně to doplnil svařáček.
Další - Petřín - rozhledna, bludiště...
Úplně nejvíc se mi líbilo v Národním technickém muzeu, ale pokud chce člověk vše vidět a ne jen prolítnout, zabere to klidně celý den. Jaga.
Teď je tam Matějská pouť (snad tam ještě za měsíc bude), hned vedle je Planetárium, před ním byl model lunárního modulu ve skutečné velikosti kam se dalo za vstupné vlézt a vcítit se do myšlenek astronautů když přistávali někde, kde ještě nikdo nikdy nebyl, taky není nezajímavé svézt se lodí po Vltavě třeba do Tróje (tohle všechno jsem před léty zažil, Pražáci opravte mě jestli to už není pravda).
Na Petrin - to je romantika! A do bludiste a na rozhlednu.
Ale uplne nejlepsi bude, kdyz se ji primo zeptas.
Na Matejskou bych ji nebrala. Tam si moc nepopovidate, jen se ti prohnou kolena z tech cen!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.