Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rande - kam vzít

Od: adrie odpovědí: 19 změna:

Krásné slunečné odpoledne, tu na Jihu je krásně. Chtěl bych se prosím zeptat. Za měsíc, kdy bude mít " kamarádka " přijímačky, tak potom chceme si někam vyrazit do Prahy. Už spolu delší dobu flirtujeme a vypadá to nadějně z obou stran. Nechci to nějak pokazit, a zkusit jestli to klapne. Shodli jsme se, že si vyrazíme na celý den do Prahy. Za mě to je super, je tam spoustu památek a budov, jsou tam fakt krásná místa. Jenže, chtěl bych něco podniknout více. Nějakou zábavu, atrakce nebo tak. Máte návrhy prosím? Děkuji předem moc.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pragl
hodnocení

2x
Napadá mě YT kanál kluci z Prahy
Tam máte i rady jak se nevratit zpět s holymi prdelkami *vtip*

hodnocení

1x

Neplánuj žádné překvapení. Jednoduše si s telefonem v ruce sedněte nad mapou a popovídejte si, co byste chtěli vidět. Je toho nepřeberně. Královská cesta, Petřín, památník, věž, pražský semering, letiště, kešky...

hodnocení

0x

Pokud hledáte partnera - partnerku, jedna z prvních cest by měla být na koupaliště! - vidět ji / ho v plavkách ;) ... V aquaparku máte vyžití na celý den a na to trdlování může jít i neplavec.

navrh
Tazatel chce poznávat...ne klátit *mnam*

Řekl bych, že tazatel chce poznat - takže i vidět ... Klátit může klidně za 7 let randění - po svatbě.

Nebo mi chcete napsat, že každý účastník plaveckých stadionů či aquaparků je nadržený úchyl?

navrh
Mluví se o výletu na celý den nepíše si o typ na ubytování tudis cesta z jihu zabere asi dost času tak si nemyslím že zrovna trávit čas v plavkách třeba v aqualandii nebo jak to všude cpou není k poznávání se dvou lidí to pravé ořechové,nevím v jaké souvislosti mluvíte o úchylech ti se uchylují k jiným věcem rozhodně asi netrdluji v plavkách po bazénech leda že byste o tom věděl.vic.
A hledat partnera podle toho jak vypadá v plavkách když to muze být poslední mozna taky jedina věc která na člověku zůstane stejně po celou dobu vztahu a je jedno jak dlouho trvá tak.ale každý vybírá podle jiných kritérií ...svůj k svému *smich*
tesska1

jmlc: Mladík položil slušný dotaz a vy hned zabrušujete mezi úchyly. Zdá se, že vy sám jste úchyl. Asi je moc obtížné pochopit, že jiní lidé vybírají partnera podle jiných měřítek než vy ehem ehem speciální noční pracovnice. To pro exempláře jako jste vy, neexistují lepší stránky? Něco mimo normální lidi...mám chuť říct za ostnatým drátem, ale na internetu se to odděluje těžce. Stranky nechutnyuchyl ještě nikdo nevytvořil?

Děkuji za jasnou identifikaci mé osoby - já o klácení nic nepsal, jen reagoval na schizofrenního odpovídajícího.

Mimochodem - já si manželku vzal po 5ti letém vstahu a stran prvního milování - bylo den po svatbě. Mezi úchyly se nepočítám ani po dvaceti letech manželství.

Navhrnout bazén na rande po delší době flirtování nevidím jako úchylné ani hloupé. Ale samozřejmě je to věc názoru...

navrh
Tak mám tu plný kotel popela jdu si sypat na hlavu...jinak skvělá medicína na schízu úklid nejlepe uvnitr sebe ale pořádný a přeskládat a rovnat hodnoty a pohled na vse i po 20 letech...kdo co napsal je jasné
Ano i na koupalištích se lidé můžou seznámit a prohloubit vztah proc ne,ale je možně že potencionální kamarádka jak ji nazval nepatří mezi ty co rády hned na prvnim rande vic ukazují než skrývají jak je pro potěšení nejen oka běžného člověka dnešní doby dennodenní mana. Asi mám opravdu schozofrenni pohled na intimitu těla v dnešní společnosti, kde se neprodá ani šroubovák pomalu bez skoro nahé ženy mozna v plavkách? *zmateny* . Pro mě na což se nikdo neptal a podle toho reaguju na otázku nebo jiný názor svým názorem na který mám na diskuzním fóru právo pokud je v mezích slušnosti, je tělo něco pokud tedy mluvíme o hledani partnera zanedbatelná veličina no ale pokud někdo potřebuje vystavovat svou partnerku ostatním aby snad získali na větší vážnosti protože nic jiné mě nenapadá proč muži doprovazi mnohdy své partnerky jakoby je vedli na preventivní prohlídku sakumprask se vším všudy že je kolikrát vidět do různých zákoutí líp než když se snažíte vytáhn(out kafe z automatu ale proti gustu žádný dišputát že, přece nebudete kupovat zajíce v pytli takže pytel dolů a spis by mě zajímalo jestli jste vydržel těch 5let do svatby jen tak koukat na budoucí ženu i v plavkách a jestli i teď vydržíte nebo jestli jste měl náhradníci a tu svoji si nechal po svatbě protože jinak jste fakt držák na medaili to se jentak dnes už nevidí a pro tazatele vzor že vztahy ještě mají v dnešní době smysl.jen doufám že oba dva mají 15, nepíše totiž kam budou přijímačky a my se nedostaneme do problémů za narušování mravní výchovy mládeže nebo jak to přesně zní. Tak snad jsme se pochopili kdo o čem a proč mluvil a reagoval neni třeba nikoho hanit za jiný pohled na svět a problémy v něm. Chce taky někdo trochu popela? Tak se loučím a vracím de do svého schizosvěta no napřed si jdu zatopit mám vymeteno a venku pršííí aspoň nemusím zalévat

highvalueman
hodnocení

0x

Beznadějný romantik co mu slečna uteče, v Praze uvidí nějakého samce a týpek pojede domů sám, taklové plánovačky na měsíc dopředu se ženskou? Booože nastuduj si evoluční psychologii (jasně stvořil nás bůh a annunaki z vesmíru, ale ony ty věci co píše Rollo, fungují, sám s tím experimentuji pro zábavu, jak jsou ženy vlastně povrchní a primitivní)

Doporučuji zajít na dýmku k foggymu a pak nějaké bnbčko a lup ju tam,vem si ji silou a hotovo, zábavu dostane, tak tělo dá jako protislužbu.

navrh
Ještě že nejsou všichni muži a zeny stejní
i když to tak mnohdy vypadá pokud se řídíme jen pudem ne city a škoda že citlivý romantik většinou narazí na z*rda který dokonale zamlzi pohled na ty ostatní ještě neovlivňěné jinými světy ... zkuř! *cert*
highvalueman

Já sem býval ten nejhodnější člověk a podle toho sem taky dopadnul (hrozně blbě), tak sem jeden den přepnul a od té doby jsou to pro mě jen kusy masa abych si užil a nakonec mi to tak vyhovuje, stejně jen my chlapi milujeme, ženským jde jen o to aby z nás vytahaly prachy a pak utelky s nejakým vyfetovaným a počmáraným tupcem.

navrh
Dopadnul jste jen tak jako ony,berete si to co vás uspokojuje
Pokud jen muži miluji, tak by měli napřed sebe a nepustí k sobě ženu která si neváží sebe tudíž ani vás vlastně je to mezi vámi výměnný obchod vyměňujete si navzájem svoje odmítnutí samých sebe. vidíte hodnotu jen v tom mase které je jen obalem duše.dokud neuslyšíte volání duše tak těžko přestanete poslouchat požadavky těla. No vaše rozhodnutí vás život nic není špatné ani dobře. Nejde být jen hodný nebo jen zlý .
Růže má taky trny
ale jsou tu i ty bez trní, lehce dostupné
a lehce se drží a ty vám pak kdekdo omlati o hlavu pokud ji nedržite pevně a hrdě vzhůru
vili
Vy už pane Feri nejste v Teplicích? Nebo máte v lochu mobily?
Já jen, aby řeč nestála...

hodnocení

0x

Před týdnem jsem byla v Praze na Vyšehradě. Rotunda sv. Martina, Vyšehradský kostel, hřbitov slavných lidí. Viděla jsem hroby pana Brzobohtého, K. H. Máchy, Záhorského, Chitussiho, fotbalistů Bicana a Masopusta a dalších známých lidí.

Úžasné výhledy na Prahu - Hradčany, Emauzy, sv. Mikuláš, Malvazinky, Nuselský most, Petřín...

Je tam i pěkné kluziště, pokud slečna ráda bruslí, můžete si tam půjčit brusle a zajezdit si. V pěkné vinárně to doplnil svařáček.

Další - Petřín - rozhledna, bludiště...

Úplně nejvíc se mi líbilo v Národním technickém muzeu, ale pokud chce člověk vše vidět a ne jen prolítnout, zabere to klidně celý den. Jaga.

yarda1
hodnocení

0x

Teď je tam Matějská pouť (snad tam ještě za měsíc bude), hned vedle je Planetárium, před ním byl model lunárního modulu ve skutečné velikosti kam se dalo za vstupné vlézt a vcítit se do myšlenek astronautů když přistávali někde, kde ještě nikdo nikdy nebyl, taky není nezajímavé svézt se lodí po Vltavě třeba do Tróje (tohle všechno jsem před léty zažil, Pražáci opravte mě jestli to už není pravda).

papa
hodnocení

0x

První rande = žádný výletování Zoologická nebo kino proboha :) Ale jestli chceš ze sebe dělat haura, no tak jí sponzoruj. Už to taky tak zůstane a budeš vždycky jenom sponzor a kamarád:)

Papa..

bramburka
hodnocení

0x

Na Petrin - to je romantika! A do bludiste a na rozhlednu.
Ale uplne nejlepsi bude, kdyz se ji primo zeptas.
Na Matejskou bych ji nebrala. Tam si moc nepopovidate, jen se ti prohnou kolena z tech cen!

laakajelaska
Tazatel píše že zatím jen flirtuji tak na Petříně sledovat ty olizujici se páry to bude fakt atrakce z které se jim nejen podlomi kolena ale možná i zvednou kufry *houpy* *blee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]