Nejste přihlášen/a.
tak to asi bude muset poslat nejdrive penize ze sveho uctu ..
aneb postupujte takto: polar.cz/...
Typicky scenar podvodu. Co znamena "mama zakladala ucet"? Poslala tam aj nejake peniaze?
Ak ano, tak na 99.9% su peniaze prec, podvodnici ju maju zapisanu ako lahko ovplyvnitelnu a skusaju vydojit dalsie peniaze. Sprava na telefon "mate niekde XY crypto penazi" neznamena vobec nic, ako sa veci maju, sa ukaze vtedy, ked tie peniaze skusite vybrat a premenit na eura / dolare. Podvodnici to potom rozne natahuju a ziadaju "poplatky a dane", ktore opat skoncia u nich.
a já si myslel že pán trolí-protože ta volako zmatená mama čo si velmi nepamatá...a ta Ukrajinka co volala ...chtěl jsem napsat že to smrdí podvodem ale raději jsem počkal ...a vidím že pán myslel svůj dotaz vážně...no na tu maminku pokud má přístup k financím doporučuji-zvýšený dozor-moje mamka-do poslední chvíle v pořádku... vzala jednou 50000 co měla doma a šla do banky a řekla že s tím chce něco dělat aby ji někdo neokradl...tam viděli příležitost tak ji uvrtali do nějakého fondu který nešel zrušit a na konci jsme ještě málem museli doplácet-protože to mělo mínusové výnosy-v bance nám řekli že pokud maminka má občanku tak je to klient a ona ze vším souhlasila a z jejich strany vše v pořádku...jenže maminka měla raketový nástup toho Němce...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.