Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvýšení koncesionářských poplatků

Od: gbnz odpovědí: 83 změna:

Dobrý den, odhlásila jsem před časem na poště televizi,protože ji nemám.Jelikož mám letitý smartphone,ovšem s internetem na smlouvu s operátorem, budu muset tedy evidentně přesto poplakty od května platit,je to tak?Jak to bude probíhat v mém případě,když TV je odhlášená, ví se už?Někdo mi tedy napíše,že mám něco platit?Kdo?Děkuji

83 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prostromek
hodnocení

2x

Nestahujte kalhoty, brod je ještě daleko.

Poslanci ještě konkrétně neví. Než to sesumírují, jak to bude, od kdy to budete platit není ujednáno.

Vše se časem dozvíte. Bude určitě ve všech v médiích vyhlášeno s předstihem.

Odhlášení neplatiči budou jednotlivě obesláni výzvou, nebo i do datových schránek apod..

Bude jistě dáno časové rozmezí, do kdy se má odběratel přihlásit a jakým způsobem.

Pokud volby dopadnou jinak, tak třeba nová vláda vrátí do starých kolejí. I nyní se ukazují nedořešené věci. Piráti také nepodpořili a nesouhlasili. Hlavně platba z mobilu.

Ano, nestahujte kalhoty, ale mám dojem že ČT toho ví asi více*smich*

Zkusmo sem zadal do googlu "koncesionářské poplatky"a ono ejhle.

google.com/...

Zvýšení koncesionářských poplatků
To prostromek: Nemáte pravdu, poslanci už vědí, poslanecká sněmovna zvýšení poplatků schválila. Zbývá senát a prezident.
prostromek

Hmhm, Jak se jedná vybrat peníze od občanů, tak to jde superrychle.

hodnocení

2x

To je jednoduchý. Zákonodárci to napíšou tak, aby platila každá domácnost, co má zavedené internetové připojení. Poplatníky budou kontrolovat tak, že si od poskytovatelů internetových připojení vyžádají data. Tím si zajistí, že budou platit téměř všichni. Pokud máte do domácnosti zavedené internetové připojení, tak z toho vyplývá, že máte zařízení, na kterém to internetové připojení využíváte. Pokud takové zařízení máte, můžete na něm přes internet sledovat televizní vysílání nebo poslouchat rádio.

tojsemvhajzlu

Takže pokud mám internet ale ČT nesleduju tak to nemusím platit? To by mě celkem zajímalo, protože ja TV nesleduju.

@ pro pana v hajzlu

Samozřejmě že platit musíte.To by mohla celá republika říct že TV nesledují y stát by nic nevybral.

Jestli sledujete nebo ne nikoho nezajímá.Zařízení na přijem a který to dokáže máte a tím to končí,

Jde o to, jak vám prokážou, jestli máte zařízení, na kterém můžete sledovat TV nebo poslouchat rádio. Vůbec nezáleží na tom, jestli ji TV sledujete nebo nesledujete. A jak asi budou pátrat, jestli máte zařízení, na kterém můžete sledovat TV? No právě tím připojením na internet. Poptaj si data od poskytovatelů internetu. Jakmile má člověk internetové připojení, tak má i zařízení, na kterém ten internet využívá. A to zařízení je schopno vysílat TV nebo umožnit poslech rádia.

No já nevím a platí to v tom novém zákoně (vyhlášce), nebo bylo vyškrknuto?

lupa.cz/...

hodnocení

1x

Noco, přihlásite se k platbě a budete zase platit.

Pozor platí i pro rádio.

poplatky.ceskatelevize.cz/...

ucet.poplatek.rozhlas.cz/...

km
hodnocení

1x

tazatelka se ptá docela srozumitelně na postup a namísto toho dostává vesměs polemiku a to o tom, jak placení vochcat... *vtip*

smode2

Jestli to nebude tím že:

1. věc není ještě přesně daná

2. má česká televize jasný a konkrétní záměr "vochcat" občany co její službu nevyužívají a vůbec nechtějí

Někdo nadává,že musí platit za ČT a další nadává, že musí u filmu bez přestání čumět na reklamy.
Otázka je, co je vlastně horší.
km

smode2: jak věc není daná? to že se to možná nějak změní přece neznamená, že není daná

hodnocení

0x
Psalo se, že stačí vlastnit chytrý mobil a už máte povinnost platit. A ten vy máte, takže Rudé právo, pardon, Českou televizi zřejm| platit nově budete muset.
doplněno 05.03.25 23:07: "Stejně jako Piráti neuspěli s návrhem na vyškrtnutí rozšíření poplatkové povinnosti i na počítače, tablety a chytré mobilní telefony."
ct24.ceskatelevize.cz/...
Nazval bych to spíš "ukroprávo"
Mobily a internet zavedli proto, aby se zvýšil okruh poplatníků. Jde jenom o peníze, žádné služby navíc.

hodnocení

0x

Já odhlásil TV poplatky asi před 15 lety..od té doby telku nemám a zatím poplatky neplatím. Pokud se mi osobně nějak ozvou, tak to začnu řešit, jinak si toho nevšímám.

krtek6

asi tak... "tv nevlastním, mobil je služební a internet mám v tom služebním mobilu"*smich* "spotřebu za elektriku dělá lednice a šporák s troubou...strašně rád vařím a peču";)*smich* asi takhle bych viděl odpověď kdyby se někdo dožadoval

krtek - "...mobil je služební a internet mám v tom služebním mobilu"

Jenže v tom případě by musel platit Váš zaměstnavatel a počítám, že by to z Vás hodně rychle dostal. ;)

krtek6

@magdon: proč by to ze mě měl dostávat?.. já mám mobil vč. neomezených dat jako pracovní pomůcku...nebo jak si to představuješ?...že bych jako od 7-16 měl neomezený internet za firemní a od 16-7 by mi ten neomezený internet účtoval po spotřebovaných datech*smich* Nemyslíš vážně, že ne

rudla
Tak zaměstnavatel předpokládám platí. Navíc co mne je to toho, jestli platí nebo ne - dostal jsem chytrý telefon, tak co mne je do toho - měl mi dát hloupý, já služební telefon nepotřebuji. Na střeše mám anténu - ať mi čt dokáže, že mám televizi. Anténu můžu mít jako stojan pro holuby.

Krtek6 - Ale tam vůbec nejde o data, ale o to, že mobil s Internetem je schopný přijímat TV programy. A je jedno, jestli ho používáš, nebo ne. Spotřeba dat, ani platba za Intrenet s tím nemá nic společného. Nevím, jak se to bude řešit v těchhle případech, ale byl návrh (nevím, jestli prošel), že kupříkladu podniky, kde mají zaměstnanci možnost sledovat televizi (třeba v jídelně) budou muset platit za každého zaměstnance. Že zaměstnanci nemají čas čumět v pracovní době na bednu nikoho nezajímá.

nikdo

Telefon s internetem určitě sám o sobě není schopen přijímat TV programy, k tomu potřebuje nějakou aplikaci na příjem IPTV, a účet u poskytovatele, ale můžeme se bavit až konkrétně, až bude přesné znění zákona.

Nevím o tom že by někde volně na internetu bez účtu a přihlášení byla dostupná TV nabídka tedy mimo České televize a kde vysílají pouze určité programy, tohle to rozhodně nesplňuje schopnost přijímat TV v telefonu!

Takže je podle mého názoru podmínkou je, že někdo někde vámi dává přístup, a to dělá pouze O2, kdy vám vnutí to O2 TV dokonce i zdarma!

@nikdo, tak schválně, co je tohle?
ct24.ceskatelevize.cz/...
nikdo

To je část - nelicencované Volné... dalších 50% vysílání (na té čt) ovšem volné vůbec není...

On vám to nikdo na plná ústa neřekne, ale tak to prostě je, televizní vysílání není to - co si můžete zobrazit ve webovém prohlížeči bez přihlášení, věřte mi. Anebo nevěřte a čekejte k prvnímu soudu - kdy to dojde k judikátu.

Oni tohleto všechno jsou jenom takové politicko mediální hrátky s voliči, víme? Člověk inteligentní ví, že takovými to věcmi a vůbec zprávami a hloupostmi, není důvod se zabývat, život je na to krátký.

Uveďte nějaký rozsudek kdy byl občan, nemyslím podnikatele ale občana, odsouzen za to, že bude platit poplatky a pokutu, i když ve své argumentaci tvrdil a obranu založil na tom, že jeho přijímač není způsobilý k příjmu (Například už připnutý konektor, nebo demontovaný tuner) - Neznám žáden takový rozsudek.

rudla
hodnocení

0x
Jestli vám někdo prokáže, že máte chytrý telefon, směle do toho...

nikdo
hodnocení

0x

A kdo vám prokáže - že vlastníte a jaký konkrétně - mobil? :) Ale klidně se utíkejte přihlásit než budete volit ANO, které si zase dělá kampaň na tom jak tento zákon zruší :)

Jedině že odebíráte IPTV, třeba O2TV a pouštíte to (na mobilu nebo PC), anebo snad jinak spojíte vlastnictví takového zařízení s vaší osobou (třeba faktura do nákladů na vaše jméno apod). tak asi bude důvod platit.

Neznám přesnou textaci zákona - není to ve sbírce.

krtek6

no je to hodně kostrbaté...co když si ten netflix, o2tv nebo cokoliv pustím ze svéhou soukromého účtu na tom firemním tv přes firemní data, doma po pracovní době?*smich*

nikdo

V Současném zákoně přeci vůbec není podstatné kdo ten TV přijímač vlastní, když stačí jen držet 1 měsíc - co takhle nejprve znát syntaxi zákona?

Poplatník

(1) Poplatníkem rozhlasového poplatku je fyzická osoba nebo právnická osoba, která vlastní rozhlasový přijímač. Jestliže drží 4) nebo z jiného právního důvodu alespoň 1 měsíc užívá rozhlasový přijímač fyzická osoba nebo právnická osoba, která není jeho vlastníkem, je poplatníkem tato osoba.

K novému zákonu se nemůžu vyjadřovat, protože ho nemám k dispozici natož jeho komentované znění... nevím jestli chtěl zákonodárce docílit toho, aby i platil každý, kdo se dívá např. výlučně na Netflix?

jestli to chceš dál diskutovat a provést výklad, tak jsem zkopíruj textaci nového zákona, jinak to považuji za zbytečnou ztrátu času

za mě: ve většině případů nejde prokázat jestli se někdo dívá nebo nedívá a zákonem vymáhat něco co nejde prokázat ani kontrolovat ani sankcionovat je už samo osobě bezzube. Takže pokud bude někdo tvrdit, že vlastním nebo držím telefon schopný přijímat, tak to bude muset prokázat a to ve většině případů nebude možné. To by v tom zákoně muselo být i napsáno, že bude přijímat data od telefonního operátora například (v IMEI je model telefonu), ani tak nebude dosah na tablety.

smode2
hodnocení

0x

Platit. Pokud "nebudete zařízení mít", platit nemusíte. Na přesné znění je třeba si počkat.

Nicméně je tady dobře vidět, jak skanzen čt, co skončil svůj vývoj někdy v roce 1991, už má poslední záchvěvy před smrtí*smich*

Vůbec nechápu jak někdo může přijít s tímto naprosto jasným podvodem. Opět podlehnou jen ti neinformovaní a slabí. Nikdy nemůže projít tvrdé a nekompromisně vymahatelné řešení. Protistrana by byla s tímto naprosto jasným podvodem (=platím i když se opravdu nedívám a službu nevyužívám) konfrontována u soudu a to nikdo nechce. Jak budou odpadat poslední sledující, převážně důchodci, klesne sledovanost k nule. A oni to moc dobře vědí. Pak je nezachrání před krachem ani svěcená voda, natož poplatky. Rychle z toho urvat co se dá, dokud to ještě sype. Jojo, každý začátek má i svůj konec. Dávám čétéčku jedno desetiletí..maximálně dvě*smich*

km

z čeho plyne vaše nenávist k české televizi? děkuji

ČT je možná skanzen, ale komerční televize taky nejsou žádnej trhák, traky ještě stále v dobách dávno minulých, alespon co se týká kvality pozemního vysílání, tam je ČT o mnoho napřed, že?

hodnocení

0x
Základní chyba je že máš smlouvu s operátorem, já jedu na kredit.
Ne, naštěstí nápad s přenesením byznysových problémů české televize na tisícovku subjektů byl naštěstí smeten ze stolu, aby lustrovaly klienty a hlásit se to musí české televizi ,kdo zni ch má telefon = má nástroj a má data=má nástroj = může páchat příjem české televize
Ale i tak hroz, že tě operátor nepodrží a napráská, pokud se bude někdo pídit, zda máš nástroj
Navíc lze argumentovat, ž v době, kdy ste si telefon pořizovaala jste nemohla tušit, že ho nějaký vykuk zákonodarca zařadí za naástroj, se kterým lze páchat příjem české televize

hodnocení

0x

Všechny pořady České televize si můžeme shlédnout on-line, i archvivní na Ivysíláni iVysílání - telev/..., i bez IPTV. To zdražení není podstatné, ale znám lidi, kteří TV vůbec nesledují. Hlavně je to boj o vliv na tohle médium, které si za naše peníze žije vlastním životem.

Je to politický problém, statistici zjistili, že vládní strany mají 70% prostoru, opozice 18 %. Dominuje tam prostor hlavně pro TOP 09 a Piráty. Zpravodajství je cenzurováno a nejhorší je, že nás poučují co si máme myslet.

PS: politiku na ČT prakticky nesleduji kvůli duševnímu zdraví. Rád sleduji ČT 2 - pořady cestopisné, o přírodě ...

km

"statistici zjistili, že vládní strany mají 70% prostoru, opozice 18 %" a tak to je podle vás jen nyní a nebo to tak bylo za všech demokratických vlád? to když už zmiňujete konkrétní strany. děkuji.

Nejde jen o to, jak málo prostoru nepohodlní dostávají, ale hlavně o to, jak se tak k nim chovají. Jak ostatně několik zaměstnanců ČT na kritiku neobjektivnosti a tendenčnosti veřejně na kameru řeklo: "Nemůžeme být neutrální, když víme, kde je zlo.."

hodnocení

0x

Ještě vydržte, vše je v rozběhu.

když TV je odhlášená****tak se přihlásíte, jelikož máte zařízení, které bude podléhat poplatku. Čekejte.

Tedy, pokud Vás to vůbec zajímá...

111®
hodnocení

0x

Máme vůbec páky rozhodnutí vrchnosti změnit? Půjde se do ulic?

Tohle už nefunguje, vlády už se naučily, že i když je plný Václavák, stačí to ignorovat. Mohou si to dovolit díky tomu, že už kontrolují mainstreamová média, která vědí, jak správně informovat, jak zabrat část náměstí, kde skoro nikdo není, jak zabrat feťáka s ruskou vlajkou na tričku, jak před kameru vytáhnout a vyzpovídat někoho se třemi zuby, který ani neví, proč tam je.
Stejně tak vědí, jak naopak správným záběrem prořídlé demonstrace chvilkařů, nebo jiných "progresivistů" vyrobit bouřící náměstí s dotačními parazity na tribuně afektovaně burcujícími dav slovy "Jsme s vámi!"
Prostě zatím to u nás mají ještě dost dobře pod kontrolou.
prycshydrou
111®

To mi připomíná doby před rokem 89

K tomu nakonec dospěje každý systém, když to přestane fungovat "po dobrém" a začne ztrácet podporu.

hodnocení

0x
Platí jen ti, kteří se dobrovolně přihlásí. Já nemám tv, mobil, tablet ani internet už třicet let. Zlodějny podporovat nebudu, raději to dám na charitu.
jendad

Malý dotaz. Jak se vám povedlo sem dostat příspěvek , když nemáte internet?

km

štír je asi parazit, jsem nevěděl *smich*

Zlodějny podporovat nebudü***jaké zlodějiny myslíte?

krtek6

@jendad poslal Milanovi kolkovanou žádost v dopisní obálce s poštovní známkou a Milan to na základě plné moci s jeho přihlašovacími údaji připsal

kolkovanou žádost***kolky se již nepoužívají, já jsem úplatný jen řízky, neo řízkovou pochoutkou.

Přeji všem hezký víkend.

Jendad to nějak dělá AI :) Za tu se ještě platit nemusí, tedy zatím, protože zloději jsou možní všeho.
Pane Cukrář dovolím so odbočit..Proč skoro neustále vkládáte mezi slova hvězdičky?Co to má znamenat a k čemu je to dobré?Je to docela rušivé.Jak např v tomto vlákně :podporovat nebudü***jaké zlodějinykolkovanou žádost***kolky se již
07.03.25 15:49
Milan
Zvýšení koncesionářských poplatků #2

Jano2222,

Proč skoro neustále vkládáte mezi slova hvězdičky***už jste to pochopil?

Zkopíruji text, zvýrazním ho, (někdy zapomenu), dám **** hvězdičky, tím oddělím jeho (její) text a napíšu svůj. Aby bylo přesně vidět, na co reaguji. Stačí takto?

stir, jako že ta osoba něco ukradla? Nebo jaké máte podrobnosti, proč ta osoba to dostala? Krade se všude, už od doby Prvobytně pospolná společnosti.

Není běžnější dávat citaci do uvozovek? Mně ty hvězdičky taky vrtaly hlavou. :)
Ježíš to jsou tajnosti.
Prostě je pan Milan slušnej a sprostějši slovíčka schovává za hvězdičky.*smich*

tomlk, volím rychlejší přístup.

Juro,

"Prostě je pan Milan slušnej a sprostějši slovíčka""***vůbec je nepoužívám.

Milane já vím****mrk, mrk****:-D

tomkk®
omlouvám se za překlep ve Vašem nicku.

(tomlk)

Milan, tak běžný zaměstnanec nemá nárok na 17mesicu odstupné a už vůbec ne ve výši sto litrů měsíc. Podíváme se na české dráhy, českou poštu a všude jsou hraboši, manažeři berou desítky milionů odměn ročně a je jich tam třeba deset, tak se není co divit, že jim to nevychází, propouští běžné zaměstnance a těm novým toho naloží tolik, že ještě ve zkušební době utečou. Pošta ještě musela prodávat své budovy a rušit pobočky. A přitom televize má příjmy ze sportovních pořadů a kdejakých dalších pořadů, takže peníze tam jsou ale pořád mají málo. Tady tyhle poplatky už jsou všude zrušené, jen u nás jde všechno naopak a krade se všude, viz Motol a zajímavé je, že cesta končí ve Fialové kampeličce.
smode2
Zde je dobře patrné, jak podvod přestává být pro většinu podvodem, pokud takový podvod prosazuje všeobecně uznávaná autorita. Ještěže se pořád najdou rozumní:)
km

stir 07.03.25 15:49
toto je samozřejmě špatně, uvidíme, že jestli se toho chytnou nějací seriozní novináři, zatím jsou to jako jediné parlamentní listy...

youtu.be/...

makk
hodnocení

0x

Toto výpalné musíte platit i když máte pouze zavedenou elektriku do baráku. U nás je TV přihlášena na mě a elektrika na manželku, takže si někde zjistili (co na to GDPR ani neřeším), že manželka má elektriku a neplatí TV a přišel výhružný dopis. Ten jsme vyhodili a přišel další, tentokrát už doručenka a ten nám dával dvě možnosti, buď prokážeme, že TV platí v domácnosti někdo jiný, nebo bude manželka automaticky přihlášena a bude platit. Něco jako presumpce neviny těm zlodějům nic neříká, tomu říkám totalita.

km

"Toto výpalné musíte platit i když máte pouze zavedenou elektriku do baráku." pokud vim, toto není pravda. musí platit pouze ti, kteří vlastní přijímač a platí se za domácnost, tzn. neplatí každý člověk, ale jen jeden např. za celou rodinu. nerozumím, proč to nazýváte výpalným. když nezaplatíte, tak vám přijdeou vypálit barák? *sok* asi žijete jinde, ne v ČR

mnd®

"Toto výpalné musíte platit i když máte pouze zavedenou elektriku do baráku." - NENÍ to pravda.Neplatím poplatky ani ČT ani ČRo a zavedenou elektriku mám.

makk

Mě tuto možnost nedali. Možnosti byly dvě, přesněji jedna: Prokázat, že platí někdo jiný z domácnosti. V opačném případě by byla manželka automaticky přihlášena k platbě výpalného. Prokazování probíhalo přes aplikaci, kde nebyla možnost cokoliv jiného sdělit.

smode2
No jo, máte se vykašlat na nějakou jejich aplikaci a zaslat kanceláři poplatků a kanceláři ředitele doporučený papírový dopis, že nevlastníte uvedená zařízení a tímto jste od placení osvobozen. Zároveň žádat o písemné potvrzení do 30 dnů. To je pak těžké když přistoupíte na jejich špinavou hru.

Když už vám zasílají výzvy, a vy je ignorujete, přijde výpalné. Pošlou na vás exekutora. Ten vám vybílí barák líp než kdejakej požár.

makk, jak jednoduché, stačí postupovat dle jejich oznámení. V klidu a bez emocí jim sdělíte, že ve Vaši domácnosti...,

ale Vy to přeci víte, co je třeba.

Pro Anzionka; Máš trošku naivní představy, že exekutor přijde vymáhat povinnost, kterou si tazatel stejně plní a začne zabavovat majetek kvůli poplatku, který má jeho rodina pravidelně placený. A to vše jen kvůli dopisu, který televize rozesílá téměř hromadně, resp určitě při každé, byť jen drobné, změně v některém ze státních registrú.
km
... vypalne, spinava hra, vybileni baraku... uz jenom chocholousek a kolumbus vodovodem...
Prece kazdej rozumnej clovek chape, k cemu ta verejnopravni media jsou a ze musi byt z neceho placena. Kdyby se takhle platily silnice, taky by se o tom takhle mlelo tolik nesmyslu? ...

A co se tedy stane, když ti lejstra, co ti posílá ČT budeš ignorovat? Pokud nic, proč je všichni lidé neignorují? Proč vlastně všichni ty poplatky platí? To by mě teda zajímalo.

km
Protoze je to povinnost (na ktere jsme se vetsinove dohodli)? ... S vasi uvahou by meli vsichni krast a podvadet, kdyby to nikdo nehlidal? No, hezky pekne ta vase moralka...
Shlédnul jsem výše uvedené video a zarazilo mě, jak vláda a parlament automaticky předpokládá, že se většina zaměstnancú fláká, protože mají čas v práci sledovat televizi a vysílání rozhlasu. A to přesto, že sami nařídili povinnost mít internetové připojení viz třeba svého času zavedení EET.

Žijeme v zastupitelské demokracii. Takže jsme se na tom ne všichni shodli a už vůbec ne přímo. Víte, proč se neudělá referendum o zrušení poplatků za TV a rádio? Protože by většina lidí hlasovala proti. Takže ne, všichni jsme se na tom nedohodli.

Ano, podle mé teorie, kde není represivní složka státu, tam je totální bezvládí. Proč si myslíte, že lidé platí zdravotní pojištění? Že mají strach z toho, že až budou nemocní, aby se o ně kdo měl postarat? A proč ho platí i velmi zdraví lidé, kteří jsou nemocní jednou za 20 let? Zkuste si jeden měsíc nezaplatit zdravotní pojištění, a za pár let na vás klepe ten exekutor.

Lidé jsou od přírody sv*ně, co si nejradši dělají, co chtějí. Nechtějí být nikým a ničím utlačovaní a omezování. I když máme určitý represivní složky, tak se krade ve velkým, zabíjí se a páchají se různé druhy trestných činů (znásilnění v rámci rodiny, týrání dětí, apod.). Často jsou na ně ty represivní složky doslova bezzubé.

Takže vesele se krade a podvádí, i když to někdo hlídá. Počkejte si na nějakou apokalypsu, možná přijde docela rychle, a tam vůbec nikdo nebude krást a podvádět, všichni se budou chovat čestně a jako zlatíčka, když nebude dostatek represivní složky, aby to všechno hlídala.

km
* samozrejme ze ne primo! ja nekde napsal ze primo? ...
Je videt ze vase nazory jsou neortodoxni nejen o nakupovani syru, ale i vas svetonazor je velmi podobne pokrouceny.
Jsem rad ze ziji v uplne jinem svete nez vy, spokojeny a stastny...

@km

Super. Každý máme svůj svět. Pokud ti nevadí žít v nějaký růžový bublince, kde všechny problémy zmizí tím, že si zakrýváš oči, tak si v tom klidně pokračuj. Já žiju v realitě, kde ne všechno funguje podle pohádkovejch představ a kde lidi zneužívají všeho, co se dá. A pokud si myslíš, že mám "pokroucený" názory, tak to klidně klidně můžeš. Každý jsme jiný, ale alespoň mám koule se postavit realitě, místo toho abych si žila ve tvém hezkém iluzorním světě. Mě to nijak nezajímá, jak to vidíš ty, ale až se jednou probereš, možná budeš litovat, že jsi neotevřel oči dřív.

km
08.03.25 20:40
Bububu

Bli, bla, blu...

mnd®

Mám tady několik diod GA201.Takže teoreticky můžu přijímat rádiové vysílání.Stačí jen připojit sluchátko,anténu a uzemnit.

Musím platit rozhlasové poplatky.?

hodnocení

0x
Poslanec Lacina za STAN , lobbista za poplatky ČT-střet zájmů! Další kauza téhle strany po dozimetru, dodává občerstvení české tv, další jasná zlodějna a střet zájmů!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]