Ahoj, byla jsem darovat plazmu, je to cca 14 dní vše proběhlo v pohodě a nebylo mi ani spatne ani jsem nebyla unavena (ba naopak k večeru jsem uklizela jak sjeta :D ) ale pořád mám takový pocit jako když jeden den chlastat a druhý i když pijete hodně, vody,colu, džusy.. takový ten pocit sucha.. ale žízeň nemám.. tak přemýšlím jestli jít znovu..máte někdo špatnou zkusenost? X let jsem nebyla nemkcna a někdo mi říkal že mel pak špatnou imunitu.
Ahoj. Já mívám po odběrech vždy hroznou žravku Co se pití týče, sladké nepiju a po ostatních nápojích nemívám nějaké neobvyklé stavy. Možná to dělají ty sladké nápoje. Ty prý pocit žízně umocňují. Nebo to proste na každého působí jinak - někdo sežere vse co uvidí, jiný má pocit žízně Co se týče imunity, nemyslím si, že za to můžou odběry. Je pravdou, že krátce po odběru může být člověk náchylnější k onemocnění, zvlášť pokud není 100% zdravý. Obecně - mám za sebou přes 200 odběrů. Dopad na zdraví žádný a krom zmíněné žravky po odběrech no problem. Tak se odběrů neboj. Pomůže to ostatním a můžeš si pak říkat, že jsi někomu pomohla k uzdravení nebo k záchraně života. Naše předpisy na odběry jsou přísnější než v jiných státech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.