Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Potřebuju radu. Takže mám přitelkyni jeji 17 let,chodíme do stejné třídy už do 3 ročníku. Mě je 18 let.Spolu jsme se seznámily v prváku taková láska na první pohled dalo by se říct . Vše bylo jako každej vztah,ale náhle jsme mě ozval její bejvalej a upozornil mě ať jsi dám na ní pozor,že prej ráda píše si s klukama o sexu a ták.On mě to dokázal když ji vlastně lákal,ona mu na to kejvla,což jsme nechápal,ale k ničemu vlastně nedošlo protože on to bral jako zkoušku a pak mě to ukazoval jaká ona je.Sní jsem si to probral a vyřešil.Byli jsme spolu rok a 8 měsiců,byli to fájn ona se poučila a už to nedělala.Ale pak najednou to semnou ukončila
což jsem nechápal z jakého důvodu,mě řekla že to je pro to že se asi nezmění že si musí psát s klukama o tom a ták no.Dochodit druhák a divat se na ní a vědět že se ji nemohu dotknout bylo opravdu hnusné
Pak byli letní prázdniny a to jsem měl zálibu chodil jsem na brigádu a sni jsem nebyl v kontaktu a bylo mě dobře.V záři jsme nastupovali do 3 ročníku.Pořád jsme nebyli v kontaktu,ale pak najednou zničeho nic jsme si začli psát přes icq.Domluvily jsme se že zajdem na čaj.Vše bylo fájn smáli jsme se pokecali o prázdninách a ták,zjistil jsem že za ty 3 měsíce měla 3 kluky :-/ .Ale nebyl jsem sní tak mě to bylo celkem jedno.No po čaji jsme šli se projít a nějak se to zvrtlo začli jsme se spolu libat atd...pak došlo aji k tomu že jsme našli city které byli v nás schované a začli jsme spolu znova.Všechno jsme si řekli prostě že ona bude hodná nebude si psávat s borcama a já že budu prostě takovej jakej jsem byl(hodný,milý,všimavej,ochotnej atd.) No tak tedka jsme spolu necelé 3 měsíce,nechala mě se do ní zase opět zamilovat a ták moc že tedka jsem na dně
Vím nedělá se to,ale byl jsem u ní na náštěvě ona si odskočila a já se podival do historie,psala jsi tam napřed s Petrem jak by mu ho vykouřila a ták
nedal jsem to najevo dusil jsem to v sobě prostě
pak ale mě naštvala a tak jsem to ze sebe vyhrknul :-/ ona se rozbrečela a já jsem vyměkl a dal jsem ji šanci.V pátek jsem jel kní,byla hodná,milá prostě taková jaká má bejt
a dneska v poledne jela babičce a já jsem počkal u ní doma,opět mě to nedalo podival jsem se na její Facebook a psala jsi tam s bejvalím Rostěm,o tom jak by ho chtěla hladit,kouřit mu ho,jak by chtěla sním prožít sex
v tu chvíli se mě zastavilo srdce
Začal jsem se třást a řikat jsi jak tohle mě může udělat?Říká mě jak mě Miluje ale přitom na Pc si píše s jinejma
Pak teda dojela nic jsem neřikal a zbývali 2 hodiny od meho odjezdu domu,tak jsem se ji zeptal jestli bysme se pomilovali a ona že nechce a když jsem dal otázku proč neodpověděla.Pak že příště miláčku ano?a ták prostě
No a pak už jsem se tak začal balit a řikám ty budeš na pc a ona že jo že si pujde psát za Rostěm v tu chvílu jsem začal nevit už
tak jsem ji to řekl pohádali jsme se,když jsem ji teda řekl že proč je semnou když chce jeho nedokázala mě odpovědět neboli spíš na žádnou utázku která se toho tykala tak mě neodpověděla a ve finále svedla to všechno na mě že já jsem zkazil nedělu
Tak jsem se zbalil dali jsme si pusu rozloučily a jel jsem domu,seděl jsem v autobuse a ona mě napsala sms,nic o tom že by se omluvila to né jen že se divá na telku,a že kecá s mamkou ...nazávěr napsala že mě miluje :-/.To je si tak stručně
Potřebuju radu jak se mám stím vypořádat?Mě to dost trápí tohle já ju miluju a to opravdu moc
radte pište
prosim vás
ricik, jdeš na to špatně. Proč si kladeš otázku jak se ty máš vypořádat s jejím chováním? Polož si otázku, jak se ty vypořádáš s ní. Odpověď zní: vykašli se na ni. Téměř 3 roky pořád to stejné. Je nedospělá, to je pravda, ale s velkou pravděpodobností jí tenhle model chování zůstane i v dospělosti. Chce být zajímavá, přitažlivá pro kluky (otázka je jací kluci jí vlastně zajímají), mylně se domnívá, že si tím zvyšuje zájem o svoji osobu.Chceš přijmout roli jejího submisivního masochisty? Nebo chceš holku na kterou je spolehnutí a která se nepřetvařuje a nelže? Skonči s ní rázně, jednou pro vždy, připrav se na různé holčičí finesy jako je pláč , kňourání, ublíženectví a plané sliby. Neplýtvej slůvkama "miluji ji". Ty si schovej pro tu, která si to zaslouží. Dej si pauzu, věnuj se svým zájmům a koníčkům, však ta pravá holka pro tebe teprve přijde, o to se neboj.Karina
doplněno 08.11.10 00:22:A ještě jedna rada . Už nikdy nikomu nelez do historie nebo popř. do mobilu. Jakmile začneš někoho podezřívat a nedůvěřovat mu , je vždycky něco někde špatně.Kar.
ale taky problém je ten že ju uvidím ve škole každej den a nevím teda jestli bych to zvládl,a děkují za odpověď.
ricik, celý život se budeš muset potkávat, stýkat se a možná i pracovat a jednat s lidma , které "nemusíš" . Zvykej si. Chovej se k ní nadále normálně, slušně, ale s odstupem. Časem vše nabere normální rytmus. Musíš si umět poručit a vědět, proč to tak je a musí být. Uvědom si, že je ti pouhých krásných 18 a holek je na světě jako smetí a mezi nima i ty lepší . Kar.
Ano chápu,je mi 18 to je pravda holek je strašně moc na světě,ale ona mě tak popletla hlavu že prostě nevím navíc když se začnem hádat tak mě ponižuje prostě,dělá jak ona je ta nejlepší a ostatní ji to baští a já pak jsu za největšího hlupáka přitom to tak není
asi si to uvědomuji že to nemá cenu,že to bude dělat dál..máš asi pravdu,měl bych se schopit a nenechat ze sebe dělat vola :-/
ricik. Třeba se na mě zlob, ale nedivím se lidem okolo Tebe, že Tě mají za hlupáka. Měj svoji důstojnost, nenech si ji brát od holčiny, která si takto dokazuje svoji nadřazenost nad Tebou. Jak píše Karina. V životě bedeš MUSET jednat s lidmi, které bys nejradši poslal ke všem čertům. Ale tomu se nevyhneš. Takže to vezmi jako dobrý životní trenink.
Blíží se vánoce a určitě budou dávat Mrazíka. Tak na něj jukni. Je tam krásná věta : Před nikým se neponižuj a nad nikým se nepovyšuj!
Rozhodně se nezlobím.Potřeboval jsem aby mě to někdo napsal a já konečně pochopil že ta holka mě za to nestojí,akorát se trápím a ona si ani nedokáže vážit hodneho kluka.
Ta holka si u tebe dělá p del. Ví, že tě vždycky dostane a má pravdu. Je to prachsprotá lhářka a ty jí všechno zbaštíš. Musíš si říct, copak jsem takovej vůl aby mě vo ebávala taková čůza? Normálně by se mi zhnusila, vyhybal bych se jí obloukem. Jestli dá každýmu a každýmu vykouří dej si pozor, abys náhodou nebyl brzo tatínkem! Najdi si holku, třeba kamarádku, nebo dobrýho kamaráda a užívej si mládí a svobody, do ničeho se nenut, jenom jednou jsi mladý tak si to užij. Hlavně se prosím tě zbav tý vykuřovačky nebo špatně dopadneš!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.