Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výstava PVA

Od: hujerbratr odpovědí: 4 změna:

D den, rád bych navštívil ve všedsní den v PVA v Letňanech výstavu Tutanchamon...Můžete mi někdo , kdo jí navštívil přiblížit podrobnosti. Na it jsou ohlasy, že si koupíte lístek a stejně čekáte ve dlouhých frontách apod... Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Byli jsme dneska - tedy v sobotu - odpoledne.

Šli jsme dovnitř okamžitě. Ne na VIP vstupenku.

Žádné fronty, žádné davy lidí...

Perfektní. Stojí to za každou korunu.

V závislosti na tom, jak moc si myslíte, že vás to to zaujme si vyhraďte minimálně tři hodiny. To bych viděl jako naprosté minimum. Ale spíše raději alespoň čtyři a víc.

Pokuď to ale máte pouze jako položku na odškrtnutí, budou vám asi stačit i dvě. Ale to asi fakt jen, pokud si to bez většího zájmu proběhnete.

hodnocení

0x
V Letňanech jsem nebyl, ale byl jsem pár let zpět v Brně a předpokládám že to bude stejné (podle fotek a i majitele výstavy).
Hodně záleží kdy se tam vydáte, o víkendu, svátcích a nebo prázdninách tento problém s čekáním určitě bude, přes pracovní týden v rozumných časech to bude minimální.V Brně jsem byl odpoledne v týdnu skoro před zavírací dobou a bylo to celkem prázdné.
Uvnitř to je rozdělené na 3 části. První je obeznámeni o starověkém Egyptě, 2 část následuje "filmem" o hrobce a na tu je omezený počet lidí do skupin. To pokračuje komentovanou prohlídkou (pomocí sluchátka) o hrobce a věcech co našli. 3 část je pak už volná kde můžeš být jak dlouho chceš.
Sluchátka mají v omezeném množství (ale dá se nahradit mobilní aplikací), ale nejvíc to natahuje ten interval na film a komentovanou prohlídku a nelze odbavit všechny najednou.
doplněno 01.03.25 17:23: Samozřejmě pokud se bojíš dlouhé fronty například kvůli dopravě na výstavu (nevím odkud a jak jedeš) tak si můžeš připlatit VIP vstup bez fronty. Za mě ten příplatek hodnotu nemá ale to je na tvém posouzení.
hujer
hodnocení

Moc x díky za info. Za mne také VIP asi ne, ale kvůli mamželce... (mě to moc nebere). Doprava do Letňan cca 2 hod

mhd. Jsem dost marod,v důchodu - proto zjišťuji bližší informace.

Tak to bych ještě počkal na az skončí jarní prázdniny a vydal se tam v týdnu a dopoledne (ideální je na otevírací dobu v 9) a na 80% to bude dobré. O víkendu bych neuvažoval.
Co se týká toho tvého zdraví, Nezapomeň že prohlídka může být i 2 hodiny s využitím celého audio průvodce a s dopravou to může být pro někoho dost náročné. Ale zatím je výstava až do června takže na plánování máš ještě dost času

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]