Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doručovatelka motorizovaná - je tu některá z vás?

Od: manka odpovědí: 5 změna:
Jak prosím řešíte dny menstruace 8-9 hodin za volantem? V průběhu trasy do lesa? Je to časově schůdné? Prosím, aby se vtipálkové a rejpalové zdrželi komentářů. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slio
hodnocení

2x

Ta otázka vypadá, že jenom o této práci zatím uvažujete a sondujete. Z každé pošty, z každého depa to je jinak.

Nejdříve ráno, na nějaký čas, přijdete do práce.

Roztřídíte si zásilky podle ulic, a založíte podle trasy.

Potom je nasnímáte do PC, vytisknete sjetinu a oznamy.

Ale jsou okolo toho i jiné práce, některé interní, které neradno zveřejňovat.

Jezdíte podle pochodníku, doručujete, oznamujete. Třeba jenom 4-5 hodiny. Poté se vracíte na ukládací poštu, /balíkovnu/dnes něco i do boxu/depo/ a tam musíte uložit a provést vyúčtování.

Takže opravdu za volantem nejste celou pracovní dobu.

Ten, kdo Vás bude zaučovat, poradí, již má vytypovaná místa, kde si případně dáte kávu, svačinu, kde si odskočíte.

Abyste dodržela pracovní dobu, je potřeba člověka pohyblivého, mrštného, kterému to rychle pálí.

hodnocení

1x

Dělala jsem obchodní zástupkyni v oblasti potravin. Asi 7 let. Nebyly žádné přestávky na hygienu, na jídlo, prostě, jak jsem si to udělala, takové jsem to měla. Na každé své pravidelné trase jsem měla vytipované benzínky, restaurace, či obchody, kde jsem se s personálem znala, měli tam čisté WC a mohla jsem se tam upravit, opláchnout, či dokonce vyměnit spodní prádlo, když byl velký problém. V těch dnech jsem si s sebou kromě hyg. potřeb vozila i několikery gaťky, žínku v igelit. sáčku, menší ručník. Dalo se to zvládnout. Nikam do lesa a za křoví jsem v této době nelezla.)

Někdy jsem lítala jak švec, že mi nestačil na nic čas, jindy jsem se mohla v plavkách na půl hodinky natáhnout u písníku. Záleželo prostě, jak jsem si všechno naplánovala. A jak to potom šlo. Jaga.

otakarek
hodnocení

0x
Zdravím a na co se vlastně ptáte?
Píšete motorozovana pak se ptáte na schůdnost.behem praxe u pošty se dá toto naplánovat podle trasy kde se to "dá".
Pokud jde o to kde provést servisku.najdou se i chápáví lidé, kteří vas pustí k sobě.
Na druhou stranu to volit podle toho co všechno vezete mít balík je docela risk zastavovat v lese.pak jsou taky firmy podniky kde to jde.a pokud vám zaměstnavatel není schopen zajistit základní potřebu člověk musí dýchat jist pít a vylučovat že...tak hledat spíš práci kde tyto věci řešit nemusím a je o ně díky péči zaměstnavatele i kolegů postaráno...si vemte žeby to každý dělal
v lese, třeba pomáhá chrání a spol...tak.máme slušně v lesích zaděláno
Pokud vám ta honička vyhovuje tak šikovná ženska si vždy poradi vzhledem k množství hygienických potřeb a pomůcek *jasne*

hodnocení

0x

Zákonem jsou dané nějaké přestávky v práci. Z toho vyplývá, že nebudete sedět nepřetržitě 8 hodin za volantem. Snad vaše trasa nepovede jenom opuštěnou tajgou, tak si skočíte na sváču, spojíte to s návštěvou wc, to samé v čase oběda. Asi si nebudete rozdělávat ohýnek vedle auta a ohřívat svůj kastrůlek. *zmateny*

otakarek
Tak to se zeptejte tech holek
Uhoněné šetří čas kde se dá aby stihaly včas do školky atd a rychle domu nejlépe za světla a teď navíc snižují stavy kdo to ssi za ne bude dělat. ÍÁ? Ti co zůstanou...realita je úplně jiná než jak se věci malují mě tam stačila krátka praxe. A to bylo malé město a vedlejší vesnice nevím jak je to ve větších městech

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]