Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jak chápete toto hodnocení prodejce, který má údajně 2200 followerů a hodnocení 100 %, přitom ale jen 9 hodncení nákupů, která dohromady 100 % jistě nedávají.
Omlovám se, já hlava děravá zapomněl vložit odkaz:
Už jsem doplnil odkaz. Právěže má i jedenu úplně špatnou od zákazníka, který nedostal ani zboží, ani peníze. To je jedna divná věc. A druhá, že počet followerů bývá logicky zlomkem prodejů, ovšem zde se těch 2200 followerů bere jakoby z ničeho. Prostě působí to jako podvod, nebo něčemu nerozumím.
tamní soudruzi jsou taky mistři ve fejkových plusových hodnoceních podobně jak v Česku-s tím už musí člověk počítat -mne napalili akorát jednou ale to už mne měla upozornit malá cena jinak mám od nich desítky věci takže jsem pořád v plusu a spokojen...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.