Nejste přihlášen/a.
Do stareho chlapa by som prilis nerypal, toho nezmenite. Vam tiez vyhovuju vikendove navstevy a zvysok tyzdna vlastny program. Cele by sa to vyriesilo, len ak by ste zacali byvat spolu, potom su dva mozne scenare :
- madam sa ticho stiahne
- madam bude pracovat na rozvrate vasho vztahu, lebo vas partner je pre nu zdrojom vyhod (ci obcas nieco spolu maju alebo ho drzi aspon v nadeji, to neviem na dialku posudit)
Vidím v tom směšování různých typů vztahů a odpovídajících pravidel. Z popisu vyplývá, že se jednou za týden sejdete s někým, s kým si vytvoříte iluzi zamilovanosti a to vám tak vyhovuje. V tom případě by vám mělo být lhostejné, co tento, de facto cizí člověk dělá zbylých šest dní. Starost o čas, kdy partneři nejsou spolu, odpovídá vztahu, který vede ke společné domácnosti, což váš vztah není.
Řešíte nějak společnou budoucnost? Pokud je to "jen přítel" (asi s výhodami), může se stát cokoliv a tobě zbydou oči pro pláč. Případně jemu, kdyby se kolem tebe začal točit někdo kdo by se ti zdál lepší a byl by blíž.
Když mu to řeknete na rovinu, tak ho ztratíte, případně se vztah mezi vámi pokazí.
Přítel je hlupák, že o tomto Vám povídá, svěřuje se. Zvyšuje si tím sebevědomí, že má o tolik mladší kamarádku? Tyto věci nebudou nikomu příjemné, když se o nich dozví. Váš nástin situace, kdyby to bylo naopak je dobrý. Představte si, že mluvíte o svém virtuálním příteli, jak žije, jaké má problémy, jak Vám pomáhá, navštěvuje, jak grilujete na zahradě ... Mužům by se tohle nelíbilo. Nepochopí Vaše pocity, dokud on je nezažije na své kůži. A zvláště, když o bude slyšet půl roku.
--------
Když je přítel v týdnu sám, tak se chce s někým stýkat. Má on ale i jiné kamarády? Koníčky?
Předpokládám, že je to jeho sousedka, když je u něj nasáčkovaná každý den. Nechodí si půjčovat jenom vajíčka a co jí dojde? Chodí vůbec do práce? A když ona má svého přítele - je to divné. Pomoc s pracemi, opravami nepotřebuje, má svého pomocníka. Případně si může zavolat řemeslníka. Stačí, aby se přítel vymluvil - nevím, neumím, jsem unavený, není mi dobře. Ale je divné, že on sám tohle odpojení od této ženštiny neinicuje. Zřejmě vesnice? Jiné společenství, zvyklosti, vztahy.
---------------
Pokud kamarádka, stačí setkání jednou týdně ale společně i s jejím přítelem, tak to většinou mezi přáteli bývá.
---------------
Přání můžete mít, aby se s paní až tolik nekontaktoval, ale nikdy to nezjistíte, jestli setkání netají, když nebydlíte spolu. Navíc, pokud je tak upovídaný, tak by jí to určitě řekl - hele, ta moje nechce, žárlí na Tebe atd..
Paní je manipulátorka, umí to s muži, a pokud si vidí do talíře, kdoví jaké drby by se poté začaly šířit. Nenechala by na Vašem příteli nit suchou, cítila by se zhrzená přítelem. Ty možnosti jsou různé.
Odstup přítele by měl být pomalý, postupný a chtěný od něj. Ale nechá si sáhnout na toto přátelství, omezit ho?
Je kamarádka, ale Vy ji za kamarádku nechcete (binec doma, návštěvy každý den, vztahy s vlastním dítětem, ženská intuice, žárlivost, majetnictví).
Pokud k němu máte také srdeční city, tak určitě žárlivost. Patříte k sobě, jste partneři, a tato žena je narušitel, vetřelec soukromé, intimní sféry. Chci mít přítele jenom pro sebe. Tolerovala bych jeho přátele, ale co je moc, je moc.
Mě osobně by vadila pozvánka na kafe - ve třech nebo čtyřech? A třeba na oplátku? Asi ne, chci volný čas trávit se svým přítelem. Necítíte se již nyní dobře s vyhlídkou na návštěvy u něj. Já Vás chápu.
.
Moje povaha je takováto = mě by to vadilo hodně moc a znám se. Chvíli bych tolerovala, mlčela, ale až by pohár přetekl, tak bych vybuchla a byl by konec.
Což nedoporučuji.
Použijte ženské zbraně, lest, možná intriky?
Co se naopak stále vyptávat. A proč za tebou chodí, co chtěla, o čem jste si povídali, proč jí nepomáhá v těch určitých věcech přítel, a co dělá její přítel, jak dlouho se znají, má on děti, proč má doma nepořádek, má čisto v kuchyni, když pro něj vaří, co dělá v zaměstnání, jaké má vzdělání, nemá dluhy, není obarvená, co nosí na sobě, pěstuje něco na zahrádce, mají zvířátka, atd..
Třeba mu to dojde.
Prostě pomalu převést pozornost na ni a o přítele se až tolik nezajímat.
Dostanete třeba další konkrétnější rady, podle mne se moc neřiďte.Jenom jsem to tak nějak shrnula.
Jste hodná holka, když to o Vás přítel povídá, tak se zachovejte podle své povahy, každý jsme jiný. Ono také ve středním, vyšším věku jsou protějšky přece jenom již přebraní, abyste později nelitovala, kdyby se vztah rozpadl.
Jak jste doplnila, je možné, že se jí svěřuje, potřebuje ventilovat svoje city. Cítí se vedle ní důležitý, že za něco stojí. Jak je povídavý k Vám o ní, tak se zase chová k ní, tudíž nemlčí zase o víkendu stráveném u Vás, je to takový ukecánek.
Aha, to je dolezity udaj, ako je vyrazne mladsia. Je to tzv. potvora, ktora zneuziva starsich chlapov a vie velmi dobre, ako nimi manipulovat. Tam by som sa sexualnej nevery nebal, ona mu neda, na to ma mladsich a krajsich a vykonnejsich. Ak sa on necha zneuzivat, to je jeho problem, nie vas. Nerobte stihacku, musite ho este sikovnejsie zmanipulovat, aby travil viac casu s vami.
Hlavne nerobte sceny a ziadne analyticke rozhovory. Spravny postup je taky, aby sa on postupne sam rozhodol s vami fungovat. Ak ste na dochodku (alebo nie ste nejako viazana na to mesto, kde byvate), tak postupne k nemu chodte napriklad uz vo stvrtok vecer, ostante cely pondelok a podobne. Tak isto ho viac pozyvajte k sebe.
Vas vztah mozete znicit len vy sama, ked budete ziarliva stihacka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.