Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opce- obchodovani

Od: daniel odpovědí: 2 změna:
Dobrý den. Má někdo zkušenost s obchodováním na burze s opcema? Kde je nejlepší založit si učet a obchodovat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ak sa na toto pytate tu, tak nikde, to su pokrocile obchody, aj v dotazniku investora sa pytaju, kolko rokov praxe s tym mate, inak to nepovolia.

smode2
hodnocení

0x

Papertradoval jsem necelý rok opce u Interactive Brokers. Zisk byl, ale nakonec jsem toho nechal, neboť mám zisky mimo jiné v běžných krátkodobých swingových obchodech. Obchodoval jsem Iron Condor nebo některou jeho verzi - již si nepamatuji. Velmi oblíbená je přímo na opce platforma ThinkOrSwim, ovšem tuším že je pro evropské klienty nedostupná - však možná se to už změnilo. Každopádně u IB máte prakticky stejný a dobře použitelný opční matrix.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]