Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kouzelné houbičky

Od: jchf odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, před několika měsíci jsem na dovolené na Floridě poprvé zkusil "magic mushrooms" ve formě gumových medvídků. Myslím, že to byla ta stejná extrahovaná látka, co je v lysohlávkách a napuštěna do těchto bonbónů. Podotýkám, že jsem to legálně zakoupil v prodejně, je to tam povolené. Ten den si budu pamatovat dlouho, hodně mi to na delší dobu ovlivnilo psychiku k lepšímu a byly to nádherné pocity. Rád bych si to zopakoval. Chtěl jsem se zeptat, ve kterém evropském státě se dá tohle legálně zakoupit v obchodě?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
Tak pokud si chcete přivodit menší zavislost, tak s chutí do toho.
Počítám že je má každý Cannabis eshop.
hempo.cz/...

hodnocení

8x
To tvrdi na zaciatku kazdy fetak, ake to je super.

hodnocení

6x

Takhle asi začínal každý feťák. Ze začátku to přijde krásné, jako užití jakékoliv jiné drogy. Brzo ale získáte závislost a časem budete muset pro stejný efekt dávku zvyšovat. Pak najednou zjistíte, že bez té drogy nemůžete být, protože je Vám bez ní zle. Jenže to už bude docela pozdě.

hodnocení

4x
"Podotýkám, že jsem to legálně zakoupil v prodejně, je to tam povolené." To ale ještě neznamená, že je to ok. Žena měla nedávno na JIPce zjevně podobně smýšlejícího borečka, který to přehnal s naprosto legálním kratomem. Výsledkem byla brutální arytmie a na mnoho dní ničeho neschopný mladý kluk. Ty houbičky mimochodem můžou mít nevratné nežádoucí účinky na psychiku, ale určitě ti tady pár zkušených fetek vysvětlí, že píšu nesmysly...

trtr
hodnocení

3x

Zdravím, pokud to funguje jako houbičky, tak nikdy nevíte, která bude osudná. Vůbec se nehraje na velikost, i malá může být silnější než větší. Dneska super pocit, zítra schíza a skok např. z okna, nebo čin z minulých dní. Opravdu to máme vy i my zapotřebí?

kdosi
hodnocení

0x

A ze sluchátka se ozvalo: "Magic mushroom? Ale ovšem, jak si přejete."

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]