Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Router wifi a spánek

Od: milos7 odpovědí: 17 změna:

Dobrý den. Jak hodně ovlivnuje router wifi a zapnuté telefony v ložnici problémy se spánkem? Router mám zapnutý a vzdálený metr od postele. Dlouhobé spaní muže ovlivnit negativně problémy se spánkem probouzení v noci atd? Je dostačující na noc vypnout router a vypnout telefony? Děkuji.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

4x

V rámci úspory elektriky ano

hodnocení

4x
Jako nejsu ezomaniak, ale metr od routeru bych fakt nespal. Já mám router v obýváku a na noc se wifi dle plánu vypíná. Už jen proto, aby se nečumělo na net dýl, než je vhodné. Telefony můžeš taky automatizovaně přepnout do offline režimu.

hodnocení

3x
Sem se musel podívat, kolik routeru mám kolem sebe (kolik jich můj telefon vidí)
Napočítal jsem číslo 13.
Takže počítám, že vypnutí toho vašeho moc nepomůže.
Ale je fakt, router metr od hlavy,... proč?
gprtjg

když si nemuzeš dovolit na lepší nájem :/ taky sem to tak musel mít zásuvka na net byla doslova na místě kde se postel jedině vleze taky

Co s tím má společnýho nájem? Ať je zásuvka kdekoliv, není přece problém dát router také kamkoliv.

vernon
22.02.25 09:34
hodnocení

2x
Nijak...

hodnocení

1x

Ak tomu verite, tak vas to ovplyvnuje, ak neverite, tak nie. Ak byvate v panelaku alebo v dome, kde je blizko susedny dom, sused router nevypne. Este vacsi vykon ma zakladna stanica mobilnej siete.

Mimochodom, ste to stale vy, ta ista osoba, ktora sem neustale pise otazky o liekoch, kde je za atd otaznik a konci to podakovanim?

chorydnes
Schválně jsem se zeptal AI a podle jeho vypoctu je intenzita 1m od wifi 0.013W/m2.
U vysílače vzdáleného 500m je to asi 0.00101W/m2 (anténa zisk 16dB, výkon 80w)

hodnocení

1x

Záleží na tom, jaké čipy v sobě máte voperované

halamus

A nezapomínat na nanočipy, které malí v sobě lidé, kteří podstoupili očkování proti čínské chřipce Covidu 19. WiFi v těchto nanočipech aktivuje zdraví škodlivé procesy, bližší info zná každý dezolát.

hodnocení

0x
"Je dostačující na noc vypnout router a vypnout telefony?" A co víc byste chtěl udělat?
111®

Ještě jde shodit jistič u elektroměru

Odstínit pokoj / ložnici ... soused může mít router u zdi vedle vaší postele metr od vaší hlavy ...

Ještě další varianty-na hlavu čepici z alobalu anebo totéž z mobily s routeren = zabalit do alobalu *smich*

hodnocení

0x

Účinek je jen tepelný. Výkon těchto vysílačů jsou řádově stovky mW. Běžně člověk může spát blízko topidla, které má výkon v kW. Telefon ani router u hlavy proto nemůže mít na spánek ani okrajově žádný vliv.

hodnocení

0x

Vliv to má jen lehce, když zprůměrujeme studie této problematiky.. které jsou protichůdné.. každopádně přes den stihnete absorbovat tolik elektromagnetismu, že by se dalo očekávat, že je na to naše tělo již zvyklé.

hodnocení

0x

Na noc WIFI vypínám. Studie a články ohledně toho jsou. Záleží na Vás, čemu budete věřit.

bezpecnebydlet.cz/...

vyvoj.hw.cz/...

denik.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]