Zdravím 13.12. se mi stal úraz,mám pojistku u Generali,jsem v pracovni neschopnosti,bylo mi vyplaceno plnění za úraz,mám pojištění prac.neschopnosti od 29.dne,31.1.mi nebyla prodloužena prac.smlouva,pojišťovna mi vypověděla plnění prac.neschopnosti,aby plnili musím být prý zaměstnaný,teď když potřebuji od nich plnění tak nedostanu nic,nechápu to prác.neschopnost vznikla ještě v době zamestnani,platím 1350 měsíčně pojistku vlastně teda teď zbytečně když jsem bez práce,nerozumím tomu.
Čemu nerozumíš? Platíš si pojistku s milionem výluk a jednu z nich pojišťovna pochopitelně uplatnila, aby nemusela plnit. Kdyby sis přečetl poctivě podmínky, skoro se vsadím, že do toho nejdeš...
To pojištění máte povinně kvůli hypo, nebo "dobrovolně"?
pitr125
Ano kvůli hypotece investiční životní pojištění ,teď když jsem v prdeli a přišel jsem o práci tak stojí plnění,ale je to moje chyba,měl jsem si prostudovat lépe podminky
Kvůli hypo jsi investiční životní pojištění(kombinace nevýhodné spoření+nevýhodné pojištění) nemusel uzavírat. Stačila jen levnější pojistka. Odrbal tě poradce nebo ten, kdo ti ten produkt vnutil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.