Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce a pak návrat do školy

Od: help odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
V prosinci jsem odešla z vysoké, nevyhovoval mi obor, od té doby jsem na pracáku a snažím si najít práci, ALE mám problém, protože se od září nejspíš budu vracet studovat (jiná škola, jiný obor), nyní mi možná vyjde jedna práce, ale o mém plánu jsem jim neřekla, protože by mne nejspíš nevzali, a pokud jim to neřeknu a po ani ne půl roce skončím, jak to bude fungovat dál? Je nějaká výpovědní lhůta, když získáváte opět status studenta? Co byste dělali na mém místě? Chci nějak pracovat a vydělat si právě na tu školu, ale zase je mi to blbé k zaměstnavateli, když bych za chvíli odešla. Děkuju za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

1x
Podate vypoved 2 mesice predem. Pokud charakter skoly a prace umozni, muzete se pokusit domluvit na zkraceni uvazku pripadne jinych ulevach typu homeoffice ci pruzna prac. doba. Sam jsem po SŠ 3/4 roku pracoval a pak sel znovu do skoly. Pote jsem dochazel o vikendech jako brigadnik.

id
hodnocení

0x
Odejít ze zaměstnání na konci zkušební doby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]