proc by mela byt tehotna? To je jen pauza pred novym platickem antikoncepce :D
pokud se nedostavi menstruace, tak no problema. Ale to zase muze znamenat, ze uz tehotna jsi. a pokud se dostavi a chces mit sex... no, je to asi jen pro nekoho...
al bunda*
A jsme u toho. Nedostaví se? Dostaví se? Má se holka trápit, jestli je v tom, nebo jestli není v tom? Vy mladí nevidíte souvislosti... Hezký den.
Urcite ano (technicky tomu nic nebrani), obzvlast pred vanoci je to dobry napad
gi
no ono je to tak, že já jsem teprve téměř dobrala svoje první balení, čili jsem teprve začala brát antikoncepci asi před měsícem, tím pádem se mi menstruace totálně rozházela a musím čekat než se mi urovná, a právě teď mám mít tu týdenní pauzu, ale menstruace se určitě nedostaví, protože jsem ji měla asik skoro 14 dní což je nářez, tak proto jsem se ptala jestli můžu mít nechráněný styk v době pauzy, když nemám menstruaci.. snad už je jasno
al bunda*
No a co Ti teda brání použít kondom, nebo nesouložit, když si nejsi jistá? Ten týden se to snad vydržet dá?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.