Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex po porodu

Od: romana odpovědí: 17 změna:
Dobrý den jsem 4 mesice po porodu ,už se cítím na sex nebo mazlení klidne jen. Manžel za tu dobu se neptal ,nijak se po mě nesapal. Nevím zda má o sex vůbec zájem nebo alespoň mazlit se ,včera jsem se trošku opila po x letech , a byla jsem nadržená podle všeho co mi říkal ,ale k ničemu se moc neměl co si tak pamatuju prej pak h něj vylezlo He si to nemoh užít ani že sem ho tam kopala jak sem byla taková neohrabaná...já nevím prostě po tolika mesicich a prostě ani další den se nic neděje že by sám.necl zkusil
Nevím proč ,bojím se zeptat , bojím se že už nejsem chtěná a trápí mě to . Chci normálně už git intimně .

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Třeba jenom neměl chuť se milovat s opilou pravděpodobně kojící maminkou jeho dítěte.;)

ltz
hodnocení

7x
Hlavně to musíte řešit s ním. A taky miminko a opilá?
romana
hodnocení

Nela sem trošku víc skleniček to ne celé ...jinak nepiju proto mě to zmohlo...celej rok sem nic nemela nebojte se .

tim
hodnocení

5x
Zkuste za ním jít a svést ho. Snad je nějaká rovnoprávnost. Proč by pořád měl začínat se vším muž? Muž ženu naladí, nažhaví, pak i všechno sám oddře, dojde do cíle (ti nesobečtí ještě dovedou do cíle ručně partnerku, pokud nebyla). To je vážně super si stěžovat, že nepřijde sám.
Počkejte si až bude vhodná příležitost (oba po sprše není špatná volba) a začněte.
Může se stát, že bude unavený a nebude se mu chtít, ale jestli to vyzkoušíte 3x a pořád nic, tak by bylo fajn si sednout a promluvit si o tom. *palec*

hodnocení

4x

A to maličko opití pokračuje do teď, že?

hodnocení

2x

Řešit jedině s manželem.

Když máte 4 měsíční miminko, určitě ještě kojíte a namazala jste se? Pro to maličké je to velmi špatné, to by dobrá matka nikdy neudělala. Ještě dnes máte písemný projev jako po flašce vodky. Myslím, že tímhle spíš manžela odpuzujete, než přitahujete. Záleží, jak se prezentujete, postava po porodu, prádélko, čistota...všechno hraje ve vztahu svou roli.

Nebo si řekl - mám potomka, mám splněno a už nemusím nic. *smich* Jaga.

romana
hodnocení

Ne jsem čistotna dost...dbam o sebe jinak by m to samo vadilo ...nekojim už měsíc . Přišla jsme o mleko

hodnocení

2x

Romano, nevěřím vám už vůbec nic. Vaše otázky kolem porodu a po porodu jsou hoooodně podivné. Jako od neplnoleté dívky. Buď jí jste nebo se dobře bavíte. *hej*

pb®
Bohužel a tací mezi námi žijí a bohužel se i rozmnožují.
romana
hodnocení

Nevím co máte za problém... Proč bych sem psala z nudy? To asi těžko prostě ano je to pravda nevidím na tom nic zlého od toho jsou zde poradny
Chápu to správně?
Máte čtyřměsíční miminko u kterého jste se ožrala jako Dán.
Nakopala jste manžela do koulí a vyžadovala sex a teď se divíte proč nechtěl.
;)

hodnocení

1x

tipnul bych si, že pan manžel je po těch týdnech a měsících odmítání už prostě zvyklý... a dost možná ho to prostě už nebaví - pořád škemrat a být odmítán...

Takže teď je na vás, jak dlouho dokážete škemrat a toužit po svém muži. Třeba se to za měsíc pravidelného přemlouvání podaří a bude to i lepší... Pokud ne, změnila jste manžela - co by za to jiná žena dala, aby se jí povedlo muže změnit. Bohužel pro vás jste ho změnil prostě do stavu, který vám aktuálně nevyhovuje.

hodnocení

0x
Pred tehotenstvom ste to so sexom mali ako?
romana
hodnocení

V květnu ,rodila sem v říjnu pak bylo břicho s nebylo nic...nechtělo se mi ani ...necítila sem se na to ... Takže nic...

bg
hodnocení

0x
My na to vlitli po mesici, po konzultaci s lekarem. Tak ho proste privazte k posteli a hotovo.

hodnocení

0x

Manžel možná nemá jasno, jak dlouho trvá šestinedělí, třeba žije v domění, že šest měsíců. Pokuste se mu to vysvětit.:)

hodnocení

0x

Rozumím, že to musí být hodně frustrující a nejistota v takové situaci umí potrápit. Když se nám narodila dcera, taky jsem si procházel podobným obdobím, byl jsem ve stresu z nové role otce, zodpovědnosti a celkově z toho všeho kolem. A i když jsem manželku pořád miloval a přitahovala mě, prostě jsem nějak nebyl schopen se do toho dostat. Mně nakonec pomohl Runner gel ze supererekce, který mě zase trochu nastartoval. Možná by pomohlo si o tom s mužem otevřeně promluvit, protože často to není o tom, že by tě nechtěl, ale spíš o hlavě, únavě nebo tlaku, který sám cítí. Držím palce, ať se vám to brzy zase srovná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]