Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svrab? Ano nebo ne?

Od: novakova97 odpovědí: 15 změna:
15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

1x

Tupá žiletka.

bramburka
hodnocení

0x

Spis potnicky!

novakova97
hodnocení

Žiletka ne, mám to i na zádech. A potnicky nevím... Máme to celá rodina
hujer

vezmi lupu! Zákožka si dělá chodbičky. Tady ti to z obrázku nikdo 100% neurčí. Zkus kožní. Jinak mazat mazat mazat

,aby se ty chodbičky ucpaly .

novakova97
hodnocení

Děkuji, zkusím
liska5

Svrab nejvíc bývá na rukou mezi prsty. Vyloženě chodbičky. U Vás to možná bude z prášku na praní nebo aviváže, nebo nějakých potahů na novém nábytku, či nových lůžkovin /po koupi nepřepraných/, ...I některé potraviny dovedou vyvolat takovou vyrážku.

novakova97
hodnocení

Děkuji. Nové povlečení ani aviváž či prášek nemáme. Hlavně to máme celá rodina. Nejprve jsem si myslela, že to bude třeba od blech od kočky, ale blechy nemá a nikde doma jsem žádné brouky atd nenašla. Když jsem mluvila s panem, který se zabývá hubením všeho možného, řekl mi, že to vypadá spíše na nějaký lékařský problém a že ho právě napadá svrab

hodnocení

0x

Co to dělá? Svědí to? Pupínky se rozrůstají?

Kopřivka, ekzém, opar ...

sametka
hodnocení

0x

Poslední dny se to tu na Poradně hemží podobnými výsevy vyrážek. Není to pátá nemoc? I když je vedená jako dětská, já ji loni měla a jsem 65+ a i pár dospělých v rodině.

sametka

Šestá nemoc- opravuju.

hodnocení

0x
Pro lišku 5 svrab nebývá jen mezi prsty, kámoška to chytla měla toho chudák celé telo a ke ila to 3 měsíce sice
liska5

Píšu bývá nejvíc mezi prsty...

mnd®

Kde se nejčastěji objevuje svrab?

Svrab nejčastěji postihuje části těla s jemnou pokožkou: vnitřní stranu zápěstí, dlaně, podpaží, vnitřní stranu stehen, kůži mezi prsty, loketní a podkolenní jamky, prsní dvorce, okolí pupíku a oblast genitálií.viz.net

Tak to mám štěstí,že svrab nemůžu dostat mezi prsty pravé ruky :-D .Já tam prsty už 37 let nemám *smich* .

hodnocení

0x
sametka

To je otřesné, co? Tazateka neodpověděla, zda ji to svědí, to je taky důležitá informace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]