Nejste přihlášen/a.
Každý se chová podle toho,jak velkou má kapacitu mozku. Někomu zabliká on pochopí, jiný drží jak hluchý vrata. Připadá mi, že se spíš chlubíte, než kajete.
Mě kdyby oslovil někdo neznámý s tím, ať s ním jdu na záchod, že mi tam ukáže sbírku vzácných motýlů, poslala bych ho k šípku. Vy jste asi neukojený. Nedovedu si představit mít před očima "výbavu" neznámého člověka. Zdraví, čistota. To nikdo nezaručí.
Dělejte si, co chcete, mě těší, že už jsem za zenitem. Promiskuitní chování bylo vždycky, ale takhle snad opravdu ne. A než se nechat na WC nakazit nějakým feťákem /muže jste neznal/, tak raději koupím chleba, 5 rohlíků a mažu domů.
Své jednání časem poznáte. Ale přeji Vám, aby to už nebylo pozdě. Jaga.
Myslím si ale, že tady děláte jen trolla. Vždyť žádný normální člověk by tolik pitomý ani nemohl být.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.