Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Se*uální znásilnění co dělat?

Od: anonymniuzivat odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, je mi 17let a před pár dny jsem byla znásilněna pozřebuju poradit co dělat bojim se že se to stane znovu mám to někomu říct? Nevím komu
zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku
3x návrh troll

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x
Pokud nejste troll a nemůžete sebrat odvahu:
bkb.cz/...
116006.cz/...

Já bych řekl, že jste se trefil přesně.

podle toho nicku to bude něco horšího...

13.02.25 08:54
hodnocení

3x
Četníkům.

hodnocení

3x

Jděte na policii.

Který den se to stalo?

hodnocení

2x
Svěřit se mamě a společně zajít na policii a neodkládat to

hodnocení

1x

Jsem si naprosto jistá, že je to troll. Informací je všude tolik, že napadená přesně ví, co by měla dělat. A neudělala to. Bude raději diskutovat a svěřovat se naprosto neznámýmh lidem, o kterých přesně ví, že jí poradí to, co už ona ví už dávno a nejlépe.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Starý pán na vedlejším lůžku si stěžoval: Pořád si nějaká ženská stěžuje, že ji znásilnili. Akorát mě si nikdo nevšímá a pak prý rovnoprávnost!

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]