Nejste přihlášen/a.
Jakou máte zkušenost s obuví BAREFOOT? Přemýšlela jsem o jejich koupi, ale nevím, jestli ty reklamy na ně nejsou přemrštěně optimistické a neznám ani názor podologů a ortopedů.
U nás je, na rehabilitační klinice, možnost si zakoupit za 550 odborné vyšetření podologem. Byla to možná moje nejlépe utracená pětistovka v životě. Dostal jsem mnoho informací, rad, zprávu a výsledky k mému stavu. Barefoot má určitě dvě stránky. Je to skvělá věc, ale taky může dost ublížit. Určitě bych se neorientoval podle rad z internetu. Je tam hodně subjektivních názorů adorujících zastánců a mnoho podprahových motivací udělat byznys.
sametka - až si najdete čas (a zde budete odpovídat či dokonce rádcům děkovat), tak se podívejte viz odkaz, kde mimo jiných důležitých informací zjistíte, že na první pohled jde o normální boty, různého provedení, různých cen i značného výběru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.