Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se přivítat s holkou

Od: conrade7 odpovědí: 9 změna:

Zdravím všechny,

dostal jsem se do neobvyklé situace a jelikož mi známí neodpovídají a sám to nechci podcenit, zkusím napsat sem: jednoduše řečeno, poslední asi měsíc naprosto pravidelně, úplně každé ráno a někdy i odpoledne, potkávám holku, kterou jsem se po celou tu dobu snažil oslovit. Dnes se mi to konečně povedlo, vyměnili jsme si čísla, všechno, ale má kluka. I přesto ovšem měla veliký zájem, sama se mě na něco furt vyptávala atd. Tím, že kolem sebe chodíme úplně každý den, tak se budem pravidelně bavit každé ráno max 5 minut. Na víc není čas. A já nevím, jak se s ní zítra přivítat. Dneska jsem ji klasicky oslovil a podali jsme si ruce. Pak jsme si zamávali bez fyz. kontaktu a každý si šel po svých. A já řeším dilema, jak se s ní přivítat zítra ráno. Jestli jen tak, bez fyz. doteku, anebo zdvořilostní obejmutí. Normálně bych šel do obejmutí, protože jestli se takhle budem vídat pravidelně a dlouhodobě, tak mi přijde hodně divný, že bychom se na sebe pokaždé jenom tak dívali. To je přeci nesmysl. Zároveň je to možná trochu unáhlené a uspěchané. Na druhou stranu, na všech randech, na kterých jsem byl, jsem šel do obejmutí hned při úplně prvním setkání a nikdy to žádné nevadilo a celkově mi to přijde normální se takhle zdravit, i když třeba jen s kamarádkou. Jinak co se týče další komunikace, tak tam mám jasno a navíc už jsem pár rande měl a s pár děvčaty hovořil (tím neříkám, že toto je rande, ale umím se s děvčaty mého věku celkem solidně bavit). Takže by mě zajímalo, co by jste na mém místě dělali vy. Mně je čerstvě 18, jí bude za chviličku 19.
Tak díky moc za cokoliv!
PS.. za týden se stěhuji a pak už po té cestě chodit nebudu, takže už se budeme vídat max týden a pak už ji možná nikdy neuvidím.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rande
hodnocení

5x

Jaké rande? A to všechna ta randa probíhala 5 minut ráno někde na zastávce? Já teda taky pár lidí takhle ráno pravidelně potkávám, ale nikoho objímat mě nanapadlo.

hodnocení

1x

Odpovím krátce a stručně:

"...vyměnili jsme si čísla, všechno, ale má kluka".

Takže pravděpodobně o hlubší vztah s Vámi moc nestojí.

"...já nevím, jak se s ní zítra přivítat."

Třeba "ahoj, jak se vede po ránu?"

"...anebo zdvořilostní obejmutí..."

Očekával bych, že dostanete pár facek ;).

tj
hodnocení

1x
Nějak jste asi vypustil jeden fakt. Má kluka. To je sama o sobě stopka. Jsou zde jen dvě možnosti jak to dopadne.
1) Nesbalíte jí - protože má kluka a miluje ho.
2) Sbalíte jí - zadaná holka, která se nechá sbalit cizím klukem, se kterým se vídala každý den 5 minut? No, to by byl skutečně materiál pro nějaký pevný vztah, kde si jsou muž a žena věrní a blízcí. Znamená to, že zůstává ve vztahu, který jí nevyhovuje a stále se rozhlíží po lepším. To bude pravděpodobně i Váš případ, až byste jí přestal bavit.
.
.
- Jinak o Vás to také něco vypovídá. Pokud je holka zadaná, nemáte to na ní dál zkoušet. Ti, kteří balí zadané jiným klukům jsou sobci bez sebereflexe. Snad je tady nějaká chlapská čest ne? (jo pardon, to je dneska už sprosté slovo bez jakékoliv hodnoty - podle toho to také ve světě dnes vypadá) Zadané holky (vdané ženy) přeci nejsou už nějakým "objektem" pro svádění. Jak říkám, buďto je to správná věrná holka a nemáte šanci, nebo za to svádění nestojí...

ltz
hodnocení

0x
Má kluka, tak ji asi nemůžete objímat. Tomu jejímu by se to určitě nelíbilo. Stačí přece při setkání říct ahoj.
Koho zajímá co by se líbilo někomu třetímu? To je snad její volba a její život no ne?

hodnocení

0x

Zdravím. Zůstaňte jen u té komunikace. Obejmutí vynechejte. Vám přijde fyzický kontakt normální, jí by mohl vadit. A pak bude mezi vámi váznout i ta komunikace, případně by se Vám mohla začít vyhýbat.

km
hodnocení

0x
"Čusbus, kam valíš?" a řacha do zad...
Ne, vazne to bude lepsi bez kontaktu. Jestli nejste froter, tak to vydrzite.

hodnocení

0x

Ma kluka, to same pak udělá tobě, až ji získáš.

Tohle je primitivní pohled. Existují situace, kde je žena dlouho ve vztahu, není moc spokojená, partner je vůl, ale ona není dostatečně silná na to ho opustit, už žije v zajetých kolejích. Pak pozná chlapa, který ji dodá sílu a bude pro ni daleko vhodnější partner, jak se po čase ukáže, založí rodinu a žijí spokojeně. Žena již nemá potřebu věci opakovat, je šťastná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]