Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žízen a svědění kuže

Od: rosta odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. V noci mám problém že mám žízen a svědí mne kuže na těle.Cukrovku podle měření nemám. V lékárni jsem si koupil sprchový gel na problémy s kuží ale příčiny nepomohly kde bude problém? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Každý odpovíme v tom duchu, v jakém máme zkušenosti. Já bych, na vašem místě, nechala udělat test na ledviny. Dělá se to z krve a není to vůbec náročné. Svědění a sucho, případně ošklivo v ústech, "jako v polepšovně", to dělají ledviny. Takhle jsem to měla nějakou dobu, než jsem skončila na dialýze. *hej*Pro jistotu, abyste vyloučil nedostatek draslíku, kupte a snězte pár banánů. Jinak tyhle problémy by mohla dělat i štítná žláza

zelvinka
hodnocení

0x

Dobrý den. Zkuste prosím detox na játra. Svědění je způsobeno jaternimi potížemi. Lék se musí brát denně alespoň 2-3 měsíce a je potřeba dodržovat dietu, tzn. Vyhýbat se tučným jídlům a alkoholu. Vyzkousejte eventuálně pak znovu napište .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]