Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Byl jsem svědkem toho, že si otec sjednával půjčku 350 tisíc po telefonu u Rajfky. Nepoužívá ji jako hlavní banku, nechodí mu tam výplata. Bankéř se mu ozval na základě vyplnění žádosti v IB, sdělil mu svoje příjmy a výdaje a bankéř mu řekl úrok, dobu splácení atd. To je opravdu snadné si v dnešní době takto půjčit peníze?
Byl jsem dneska ve spořitelně, kde mi bankéřka sdělila, že k půjčce jsou potřeba 3 vypisy z účtu se mzdou a nad 300 tisíc je potřeba potvrzení od zaměstnavatele?
Je Rajfka tak benevolentní oproti České spořitelně, nebo je celkově online vyřizování úvěrů benevolentnější než osobně na pobočce? Děkuji za odpověď.
Je to naprosto snadné... - stačí být "dobrý klient" - příjem u některých případů se neřeší právě pro dobrou platební morálku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.