Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operace kolene

Od: mira odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. Budu po operaci výměna kolene. Luhačovice mají termíny již obsazené na léčbu rehabilitací hrazenou pojištovnou.Mužete mi poradit jiné lázně? Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Klimkovice. Já nejela do lázní, ale do Rehabilitačního ústavu v Hrabyni. Hned z nemocnice v Krnově mne tam odvezla sanita. Tam je rehabilitace intenzivnější než v lázních, více fyzioterapie.

Odkud jste, resp, kde Vám budou koleno vyměňovat?

hodnocení

2x

Mě operovali koleno na ortopedii, asi po týdnu mě převezli na rehabilitační oddělení v téže nemocnici. Tam jsem pobyla 3 týdny, a dala jsem se za ten čas dost dohromady - elektrika, rotopedy, elektr. dlaha, bazének, nácvik chůze s chodítky, cvičení v tělocvičně...Teprve potom jsem dostala lázně, na 4 týdny. Chtěla jsem Bohdaneč, bylo zcela obsazeno. Tak jsem si vybrala Janské lázně. Výborná péče, chutné jídlo, hodně procedúr, pěkné okolí...nemělo to chybu.

Záleží na tom, odkud jste. Toho Bohdanče jsem nakonec vůbec nelitovala, poznala jsem jiný kraj a byla nadmíru spokojená. Nejprve ta rehabilitace a pak i lázně mi velmi pomohly. Dneska chodím jak -náctiletá ;), no, nebudu přehánět, ale jako -cetiletá ano. Jaga.

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, možná je hledání lázní předčasné, protože běžný postup je v pořadí operace, rehabilitace (např. HK) a až potom lázně (např. Bělohrad). Zdravím!
doplněno 11.02.25 11:13: mira - a také Bohdaneč (pokud by Vás to snad ještě zajímalo).
liska5

Zažila jsem, že někteří po operaci jeli rovnou do Klimkovic. Byla jsem na TEP dvakrát, tak mám nějaké reference.

ben®
liska5 - a jiní zase nikoliv.
id
Klimkovice nebo laznedarkov.cz
oboje jsou rehabilitační centra. Více procedur jako v Luhačovicích. Neplatily se rekreační poplatky 50,- Kč za noc.

hodnocení

0x
Nebylo by lepší nežli lázně nějaký rehabilitační ústav?
Já byl v Hostinným a dost dobrý. Tedy ne s kolenem, ale to snad nevadí. Lidí po výměně kloubů tam byla většina. Většině to domlouval špitál kde byli na operaci. Že špitálu sanitou rovnou do Hosťáku. Bylo to rychlejší než si to zařizovat sám.

hodnocení

0x

JIné lázně? Třebas Jevíčko.

Ale v první řadě se na to zeptejte v nemocnici !

Partnerka jde na koleno za měsíc. Při pohovoru se ptala se na rehabilitaci v lázních, jestli má něco shánět nebo jestli seženou oni. Odpověď byla striktní - rozhodne to operatér podle toho jaká ta operace bude a jak to bude při rehabilitaci v nemocnici. Takže prozatím nemá nic shánět a oni prozatím také ne. Za měsíc uvidíme.

hodnocení

0x

Spojte se se svou pojišťovnou, ta má přehled, které lázně mají volné kapacity. Lázně umí náhrady kloubů, všechny. Pojišťovna vám dá na výbšr z několika možností. Vlastní zkušenost a zvítězily Klimkovice. Spokojenost veliká!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]