Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám se vrátit k rodině?

Od: meja odpovědí: 17 změna:

Ahoj všichni.

Co by sjte dělali vy? Odešel jsem před časem od ženy a dítěte. Našel jsem si bydlení a posléze přítelkyni. Přítelkyně mne pomáhá, miluje mne ale já se ji nemůžu otevřít. Mám ji rád, ale nemiluji. Srdce mne táhne k rodině. Se ženou se dnes bavíme úplně skvěle, před odchodem jsme byli na sebe jako dva psi. Hodně jsme si uvědomili, dali jsme si tzv. pořádnou lekci. Rodina mne táhne, potřebuju je a chci a také dcerka by byla moc ráda kdybych byl s mámou.. Šíleně jsme si se ženou ublížili, ale jsme dnes na tom tak, že zvažujem nový začátek. Byli jsme spolu 14 roků a já nemohu zapomenout na to krásné co jsme zažili... Bolí mne myšlenka, na rozvod. Dnes chápu jak je lehké rodinu rozbít a jak je těžké si ji udržet ...

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

meja, nestálo by za to namluvit si svou ženu podruhé. Pomalu ji začít získávat. Je to úplně jiná žena, ale vlastně tatáž, jako dříve. I vy jste jiný a vlastně tentýž jako dříve. Neskočit do vztahu rovnýma nohama, ale poznávat ji i sebe, získávat, namlouvat si ji znovu. A buď to půjde nebo ne. ;) Hodně štěstí.

meja
hodnocení

Dobrý nápad... žena a dítě za to stojí...

Děkuji babcezov ... *palec*

Zitra koupim prstynek - zlaty ... rad to udělám. Moje žena si to zaslouzi

hodnocení

1x

meja- nemyslím, že prstýnek by byl dobrý nápad. Holka by se mohla vyplašit a mohlo by se jí vrátit v paměti to, co nebylo hezké. *hej*Pomaloučku, polehoučku, žádné prudké pohyby, žádné veliké emoce. To pak vede zase k opačným prudkým emocím a k tomu, že to všecko shoří jako vích. Ani ten popel nezůstane. *hej*Pomalu, zlehka, procházka, dvojka bílého, kino, procházka, polibek až po nějaké době. Jako s cizí, neznámou ženou. Neuspěchejte to, mohl byste všecko ztratit.;)

vrtule*
hodnocení

0x

Vypada to, ze uz jste si odpovedel sam...Pokud je jeste sance rodinu zachranit, tak urcite bojujte, rodina ma byt pohromade a obzvlast pokud jde i o dite, ktere nakonec na vase manzelske spory doplati nejvic...Mozna se ted oba poucite a i kdyz v manzelstvi byvaji problemy, uz je nenechate dojit do takoveho stadia. Drzim palce!

meja
hodnocení

Dekuji za povzbudivá slova... Meja

kato*
hodnocení

0x

Vyjasněte si navzájem,jak byste řešily potíže minulé v novém vztahu.,

meja
hodnocení

pravda, otázka, kterou vyřešíme snad zítra... Kua, kam jsme se to dostali? To jsem nikdy nechtěl ...

sebod*

meja. Buď rád, že jste mosty za sebou nespálili úplně. Nejste jediní, kteří dospěli k závěru, že to byla hloupost se rozejít. Ale mnoho párů si ublíží natolik, že se k sobě už nikdy nevrátí. Nebo jim to hrdost (ješitnost,,,doplň , co chceš) nedovolí. Na druhou stranu znám moc lidí, kteří se k sobě i po nějakém roce vrátili, vše si vyříkali a nyní jsou spolu daleko šťastnější a mají vyrovnanější vztah. Přeji Ti, ať letošní vánoce prožiješ se svojí rodinou . *vtip*

kacenka13*
hodnocení

0x

Já vám držim palce, kupte kytku a s vaší ženou zavzpomínejte na čas, kdy vám bylo hezky a určitě to dobře dopadne!

hodnocení

0x

Ne nejste kompletni...Dokud to jde, tak se vratte tam kam patrite!...Takze tak!

meja
hodnocení

Děkuji všem! Meja

janourecek*
hodnocení

0x

dejte si ještě šanci ... jestli to chcete oba tak není co řešit

hodnocení

0x

mejo, jak to vypadá? Získal jste svou ženu zpět? *hej*

nu*
hodnocení

0x

myslím že jste minulost svým odchodem definitivně pohřbil, návrat jk rodině vám štěstí nepřinese, a když, tak jen dočasné, manželka vám nikdy nezapomene tu přítelkyni, možná navenek a formálně promine a odpustí, ale nikdy nezapomene...a při nejbližší možné příležitosti, to je při další krizi, které jsou periodické a přicházejí víceméně v pravidelných cyklech, Vám to vmete do tváře...je to jen otázkou času...Pak nebudete mít ani milující přítelkyni, které teď odchodem zpět tako ublížíte, ani manželku, protože pak od tí po daleší krizi odejdete podruhé a definitivně:-P

nu*
hodnocení

0x

no já bych situace využil a našel si o 15 let mladší svobodnou holku, které by nevadilo že mám dceru a která by souhlasila s tím, že si jí budeme pravidelěně brát minimálně na víkendy, nebo na celý týden...pryč od nemilované přítelkyně i od milované - nemilované ženy které jste ublížil...Ta si zaslouží někoho lepšího

pt®

Mejo, podívejte se, odpověděla Vám zde většina žen a radí, že by bylo dobře se k rodině vrátit a odpustit si. *mala* Je to i můj názor a moje rada. Pokud má "nu", špatnou zkušenost, to nevím, ale jeho rady nesdílím. - stařenka

lidus*
hodnocení

0x

Odpověď už znáte, není co řešit. Milenecký vztah to je něco docela jiného než manželství a velká část chlapů nebo i žen co opustí rodinu na to brzy příjdou. Ztracená důvěra se sice hledá těžce ale jde to. Držím oba palce aby to vyšlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]