Nejste přihlášen/a.
Hezký den,
Možná tady budu mít triviální dotaz, ale chtěl bych vědět váš názor. Jsem introvertní povahy, takže seznamování je pro mne oříšek a kdysi jsem vyzkoušel seznamku. Nevím jakým zázrakem mi odepsala jedna dívka, s níž jsme si psali avšak oba dva jsme měli pracovní vytížení a po měsíci z ní vyšlo, že se o ní zajímá další uchazeč, i když to prý není nic horkého, ale i tak jsem toho nechal. Nevím, jakou náhodou jsem opět natrefil na konverzaci na facebooku a naposledy jsem jí psal před třemi lety.
Myslíte, že je rozumné jí po těch třech letech napsat? Ať to nevyzní nějak špatně...
Proč to nezkusit? Jern se připravte na to, že to nemusí být stejné jako před 3 lety. Z dívky může být vdaná paní s dětmi, případně rozvedená paní s dětmi, mohla třeba 10 kg přibrat...musíte být připraven na všechno.
Znála jsem několik rodin, kde se manželé rozvedli a po několik letech se zase vzali. Tak proč se s někým znovu nesetkat? Ale buďte ostražitý. Jaga.
Myslím si, že už bude mít známost,takže to bude asi pasé,ale můžete zkusit, nic zato nedáte.Já bych spíš hledal ne na seznamce,ale oslovil bych vybranou dívku či ženu.
Snadno se to řekne, ale v poslední době mám zkušenost, že to nejde. Ženu, kterou jsem uháněl nebo lépe řečeno snažil se normálně sbalit, a se kterou by mě to bavilo, nemám, protože jsem se zklamal. Bohužel jen kamarádský vztah, podle ní ji vůbec neznám, přestože jsem se ji snažil pozvat ať už na sklenku nebo na kulturní akci, vždy jí do toho něco vlezlo, jako má děcka, člověk to chápe, ale už jsem si připadal jak blbec, a když se nakonec dozvíte od cizích lidí, že ji viděli s jiným mužem a nebylo jí to prý příjemné, tak co k tomu říct
Uplynulo dost času.Kontaktoval jste tu dívku?Ozvala se?Jestli ne, nevadí,nemá zájem.Pokud nebudete aktivně hledat,žádná holka z nebe do klína nespadne.I když jste introverd,osmělte se,oslovujte je vždy jakonáhle je příležitost.Oni vám hlavu neutrhnou.S humorem,spontáňně.Jen tak na nějakou narazíte.Jo,a žena s děckama je velmi,velmi na pováženou.Hodně štěstí
Já ti poradím jak na to: nesmíš se upínat jedny ženě a současně Oslov většina žen. A nebo si snad myslíš, že ona přijímá komplimenty jen od jednoho a nepíše si s žádným jinými? Naivko! I ta nejšerednější si píše s 5 dalšími chlapy minimálně! Takže nikdy, nikdy ne uháněj jednu ženu více než dvakrát daleko efektivnější je oslovit jich víc najednou, klidně 5 najednou, když každou oslovíš dvakrát tak to by v tom byl čert aby z těch 10 oslovení jedno nedopadlo
No, to je první věc, dostat ženskou na rande, druhá věci je sbalit, 3. věc je jí udržet. Fakt si myslíš že to zvládneš? V dnešním světě je to je docela oříšek, To už není jako za dob našeho táty, dědy, dneska bohužel platí jiné zákonitosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.