Nejste přihlášen/a.
Já se ptala, protože si čtu knihu, v níž se píše o principech. Mám na mysli ženský x mužský, jin x jang,... a chtěla jsem si svůj tip nezávazně ověřit. Pravá strana těla totiž představuje ženský princip, ženské záležitosti, konflikt s nějakou ženou, ev. sama se sebou.
U chlapa by pak bolest pravé nohy představovala problém s nějakou ženou event. s ženským principem v sobě samém. Bolest by pak byla odezva na nějaký /třeba starý/ impulz. Je to knížka s názvem: Řekni mi, kde Tě bolí a já Ti řeknu proč /Michal Odoul/ Podtitul: Výkřiky těla jako vzkazy duše - psychoenergetika v praxi.
Taky mám bolest jednoho stehna při ms.Levého.Není to menstruace ale masturbace.Asi to bude tím,že jsem pravák předělanej na leváka.Časem to odezní,ale beru Nebilet,Pregabalin a Prestance.Tak to možná bude tím.Osmnáctýho se na to zeptám na neurologii.Možná mi dá doporučenku na urologii.Vy jako ženy máte gynekologii (ale i tam občas chodí muži) - proč se nezeptáte.?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.