Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest jednoho stehna při ms

Od: markit odpovědí: 5 změna:
Zdravím holky, od včerejška mám menstruaci celkem silnou, dnes mě začalo bolet od rána stehno zepředu, je to taková bolest jako když máte namožený sval. Přemýšlím od čeho to může být. Bolelo vás někdy stehno při menstruaci? Měla jsem strach i z trombózy, neberu hormonální antikoncepci ani nemám špatnou srážlivost, tak nevím. Nemám to stehno ani oteklé ani horké, nemela jste taky některá?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tohle je úplně normální. Stehno je relativně blízko tvé děloze, která je sval. Na dělohu v době menstruace působí hormony, které způsobují její stahování. Přesně tyhle hormony působí na sval ve tvém stehnu, a proto tě bolí.

liska5
hodnocení

0x

Pravé stehno?

markit
06.02.25 22:43
hodnocení

Ano
liska5

Já se ptala, protože si čtu knihu, v níž se píše o principech. Mám na mysli ženský x mužský, jin x jang,... a chtěla jsem si svůj tip nezávazně ověřit. Pravá strana těla totiž představuje ženský princip, ženské záležitosti, konflikt s nějakou ženou, ev. sama se sebou.

U chlapa by pak bolest pravé nohy představovala problém s nějakou ženou event. s ženským principem v sobě samém. Bolest by pak byla odezva na nějaký /třeba starý/ impulz. Je to knížka s názvem: Řekni mi, kde Tě bolí a já Ti řeknu proč /Michal Odoul/ Podtitul: Výkřiky těla jako vzkazy duše - psychoenergetika v praxi.

mnd®
hodnocení

0x

Taky mám bolest jednoho stehna při ms.Levého.Není to menstruace ale masturbace.Asi to bude tím,že jsem pravák předělanej na leváka.Časem to odezní,ale beru Nebilet,Pregabalin a Prestance.Tak to možná bude tím.Osmnáctýho se na to zeptám na neurologii.Možná mi dá doporučenku na urologii.Vy jako ženy máte gynekologii (ale i tam občas chodí muži) - proč se nezeptáte.?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]