Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím malovat obrazy

Od: barb odpovědí: 1 změna:
Dobrý den chtěl bych se zeptat čím mám malovat obrazy pokud má někdo zkušenosti jsou akrylové barvy dobre? Na malířské plátno.Me jde spíše kreslit fixami ale ty jsou drahé a hned se vyplacaji na tak velké obrazy,prostě neumím tak dobře obtahovat linie které mám načrtnuté tužkou než fixami. Prostě jde mě o to jestli někdo nemá dobrý typ na hodně krycí kvalitní a levné akrylové barvy.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

2x

srovnáváte nesrovnatelné fixy/akrylky. ale obecně akrylky jsou šikovné, malují s nima laici i profesionálnové, jsou krycí, vodou ředitelné, po zaschnutí se už ale nedají rozmít, nezapáchají. spotřeba je o technice, když někdo dělá pastu, barvy mizí rychle. pokud se maluje jen lavírováním, barvy skoro neubívají. navíc se s nima dá malovat skoro na vše. levné akrylky, a další podobné potřeby, seženete například v obchodě Action. ať se daří!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]