Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ústí nad Labem - kam jít na dobré jídlo

Od: redroker® odpovědí: 5 změna:

Zítra jedu do ULB a chtěl bych zajít někam večer na dobré jídlo.Máte někdo konkr. tipy na podniky, kde je příjemné posezení a dobré pohoštění za lidovou cenu (běžně od 100-150 kč)?*pivo*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lui*
hodnocení

0x

Hospůdka U Lípy. Když se přejede most E.Beneše směrem ke Střekovu, za mostem na kruháči doprava, je to asi tak 50-100m. naproti hospodě je parkoviště. Byli jsme tam naposled před 2 rokama, takže to už je dost dlouho, ale absolutní spokojenost.

tozinek*
hodnocení

0x

Ta Fanaria-řecká v centru, ale vynikající, vždy si pošmáknem :-P

laser*

Obě rady jsou naprosto zcestné, to vám radí někdo kdo není určitě ústečák, hospoda U Lípy už není dávno jaká bývala, pokaždé Vás tam ošidí při placení a jídlo není léta žádná hitparáda a Ta Fanaria stojí také už tak minimálně rok za h...

lui*

No tak díky. Aspoň vím, kam nejít. My jsme tam byli, jak jsem psal, asi před 2 rokama. Ono se to holt rychle mění. Kdysi, když jsme jezdili ještě pravidelně do Ústí do nemocnice, tak jsme chodili na oběd do hospody kousek od náměstí, někde směrem k nádraží, hned vedle byla myslím banka, už nevím jaká. Chlubili se, že jsou součástí nějaké sítě restaurací atd. Vždy jsme se tam dost dobře najedli, ale mám dojem, že už je zrušená, alespoň na mapě jsem ji nenašel.

tozinek*
hodnocení

0x
tak kam jste zašel? pochlubte se

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]