Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex s narkomanem

Od: andy odpovědí: 16 změna:
Dobry den,seznamila jsem se na seznamce s muzem v listopadu 2023.Od te doby jsme zustali spolu.Ale od ledna 2024 jsem zacala nahle marodit.Nejdrive to vypadalo jako chripka neboo angina,ale ta se stale vracela.Stale kasel,bolest a stipani a paleni v krku,,silne otoky v krku,zanety krku,nakonec vecne zanety prudusek,neustala ztrata hlasu,vzdy se mi vratil na par dni.Hleny z plic,otok oka a vytekajici hnis.Navic me vzdy po sexu s partnerem palilo a svedilo v krku,v konecníku a okolo posevniho vchodu.Marodim s tim rok.S partnerem spim do dnes.Ale...provalilo se,ze je partner promiskitni,za rok pry vystrida v sexu nekolik zen ze seznamek cca 15,20,a navic ze je to narkoman,15 let si picha nitrozilne pervitin,kazdy den a jednu jeehlu se strikackou pouzije i 20 x,dokud se neotupi.Dostala jsemm strach,jestli tu nemoc kterou popisuji nemam od neho.Nejake viry nebo infekce.Muj zdravotni stav se zhorsuje.Uz se mi spatne dycha.Jsem ale kuracka.Ale moje otazka zni?Mohl me me necim nakazit,ale čím?Dekuji za odpovedi.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

Jakou nemoc?

No, otevřete si encyklopedií pohlavně přenosných nemocí, a začněte u písmenka "A";)

15 let si picha nitrozilne pervitin, a ono se to najednou provalilo, prosím nekecat, ju.

hodnocení

10x
Někdo nemohl spát. Tak aspoň v 1:19 v noci sesmolil tenhle blábol a těšil se na odpovědi

nov
hodnocení

6x

Divím se dotazu, neboť takto nemůže normální rozumná žena uvažovat.

Považuji to za další trollení. Nebo je tazatelka úplně bl...

mate59
hodnocení

4x
Píšete, že je promiskuitní narkoman a ptáte se,jestli vás mohl nakazit.Já se jen divím, že s ním ještě jste.

Ale ona (nebo spíš on ;)) s nikým takovým přece vůbec není. Nesmíte skočit na všechno, co na Internetu čtete. :-D

hodnocení

4x
Já mám rád lidi, co se snaží o trolling, pokud to někdo umí, ale tohle je bohužel nepovedený pokus (až příliš viditelné a hlavně odkláknuté).
Logicky je přece jasné, že pokud bych sexualně žil s narkomanem, co je velice promiskuitní, tak je tam riziko nákazy nějake nemoci (ať už sexuální nebo jiné). Nevím, co tazatel očekával, že tu rozpoutá svým dotazem.

hodnocení

3x

Mohol nakazit : ano.

Cim : akutnou trolozou.

jk2021
hodnocení

2x

"Mohl me necim nakazit,ale čím?" - ano mohl, a nejspíše i nakazil... hloupě jste ignorovala/ignorujete všechny varovné příznaky a i přes ně pořád s partnerem spíte? Nechce se mi věřit, že existuje někdo tak zabedněný (možná snad jen troll)... teď už vám možná nepomůže ani venerolog (klidně už může být i pozdě). Je ovšem lepší to začít řešit pozdě než nikdy, tak to neodkládejte a mazejte k lékaři. Nikdo jiný vám odpovědět nedokáže.

ltz
hodnocení

2x
Příběh je snad pravdivý. Pokud ano - nakazit vás něčím mohl. On narkoman, za rok vystřídá několik žen. Vy, hned po seznámení, obří zdravotní problémy. Zvláště intimní problémy ihned po sexu, vás přece musely znervoznit a varovat. A přesto s ním máte sex až dodnes.
bramburka

To musi byt laska jak tram*sok* Obzvlaste pokud vi, ze on spi se 20ti jinymi! Stejne si myslim, ze je to troll.
Normalni zena by to takoveho vztahu preci nesla!

hodnocení

1x

Ano, jestli je to pravda, je velice pravděpodobné, že Vás nakazil.

Nevěřím ale, že jste za rok a půl nepoznala, že si 15 let píchá denně pervitin. Po takové době to musí být chodící troska, nehledě na minimálně 5000 vpichů po celém těle, ze kterých by jich určitě bylo aspoň posledních pár vidět.

Že by troll ;)?

ml

To je taky co mě napadlo. Dyť musí být rozpíchaný jak řešeto. (Nehledě na to, jak musí být zničený po 15 letech fetu.)

Asi by bylo dobré něco z té historky říct lékaři, třeba je nenapadlo hledat pohlavně přenosné nemoci a léčili jen nějakou tu chřipečku nebo kovídek. Pokud to teda neni trolizmus nebo vymýšlitýda, na to jsou jiní lékaři.

km
hodnocení

1x

narkoman píchá nejlíp! *palec* samosebou, má praxi

yarda1
hodnocení

0x

Kdo chce kam, pomozme mu tam a každý svého štěstí strovedoucím. Když ti poradíme abys šla od něj a to tak že čím dřív tím líp pslechneš nás?

A že kouříš, uvědomuješ si, že své peníze strkáš státu za něco co ti škodí? A chceš s tím něco dělat?

:(

hodnocení

0x

Pokuď by to byla pravda tak jste zřejmě nejhloupější žena na světě a AIDS ve vás už pěkně úřaduje. :--((( Tak jen doufám že je to Trol. :(((((

franta11
hodnocení

0x

Doufám,že je to jen sranda. Ale pokud ne, tak jsi vážně tak blbá,že seš s někým kdo ti neustále zahejbá a fetuje? ¨Každej chlap druhej chlap je normální, ale ženský si musí hledat jen idoty! K tomu rozsévá zavažnou nemoc, na kterou můžou lidi umřít mezi lidi. Měla by jsi ho nahlasit na PČR a sebe za blbost taky! Ale doufám,že je to jen sranda

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]