Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žena mě podvádí jak z toho ven

Od: jirmay odpovědí: 14 změna:
Ahoj, taky se přidám, s podobným příběhem jako je tady napsaný . Manželé 8 let. Máme dvě děti 7 a 9. Žena 44 si našla milence v práci, před dvěma měsíci on 55+ škoda mluvit obluda. Není to poprvé, dvěma lety jsem řešil stejnou situaci. Prý jsem jako manžel stál poslední měsíce za nic, špatná komunikace,proste všechno. Manželka dlouhodobě pije a poslední měsíce to hrozně předháněla a veškeré snahy aby s tím přestala se setkaly s nepochopením a dosti vulgární odpovedi. Bohužel se musím starat o domácnost, děti, placení a pod. Bohužel si za to můžu alespoň z části sám byl jsem ten hodný chlapec co by ji snesl modré z nebe a ve snaze si udržet vztah jsem tyto věci vědomě neřešil neměl jsme na to. Samozřejmě důvod jsem já, největší hajzl.Za ty měsíce, kdy jsem se ji raději vyhýbal, protože v jejich stavech s ní nabyla rozumná řeč. Se mezi námi vytvořila citová propast, kterou právě zaplnil děda z práce. Ona je teď zamilovaná, protože jí říká co slyšet chce. Chodí si domů otevře flašku a dělá jako by nic, je poslední dobou příjemnější a o sex když je dle není problém. To spíše přikládám jako příznak nevěry.
Skoro nespím, prášky na nervy, neustále se klepu.
Celé noci přemýšlím jak z toho ven jestli ji mám říct, že to vím a snažit se najít příčinu a následně se pobavit jak začít od začátku. Nebo ji poslat za milencem ať si taky užije tu alkoholem nasáklou temnou stranu moji ženy,kterou v práci při sexu nevidí.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode2
hodnocení

4x

Vaše žena na celé čáře propadla v klasickém testu "chlapa po návratu do práce". Každé ženě se po návratu do práce po dětech zblázní hormohy a začnou se jim líbit i úplní trapáci. Prakticky téměř jacíkoliv muži - hlavně když to není manžel. Některé nepodlehnou, jiné bohužel ano.

Je třeba si uvědomit, že je to celé její chyba, nikoliv vaše. Vy jste tomu pouze dal možnost syndromem "hodného chlapa". To bylo samozřejmě špatně. Teď už je situace taková, jaká je.

Pokud vztah zachránit chcete, je třeba dát najevo svou sílu, rozhodnost a pevnost. Nemluvit, konat a stát si za svým. Pak žena pozná že si s vámi hrát nemůže a bude se snažit. Musíte pochopit, že vás teď bere jako blbečka se kterým si může dělat co chce. Jak konkrétně to provedete musíte odhadnout sám. Může to být cokoliv od "doma pít před dětmi nebudeš" až po sbalení věcí a odvozu k milenci (jsou známy i případy kdy muž sbalil věci nejen ženě ale i dětem a to celé odvezl k milenci - ten najednou zjistil, že vlastně milenku nechce*smich* - jak vidíte, pomohlo to).

Pokud vztah zachránit nechcete - odejděte i s dětmi a nebo ji vyhoďte. Požádejte zároveň o děti do výhradní péče - důvodem alkoholizmus bývalé partnerky. V žádném případě pak nežádejte o rozvod první - k tomu musíte donutit ji. Samozřejmě to bude zkoušet - napadat vás, urážet apod. - to jen proto, abyste podal rozvod vy - cílem ženy v této situaci je vždy pohádka pro veškeré okolí typu: "manžel rozbil rodinu, rozvedl se se mnou, já jsem chtěla mít šťastnou rodinu a on to celé rozbil, za nic nemůžu, tak jsem si našla nového muže - však co jsem měla dělat?" místo skutečného "Rozsekala jsem rodinu protože jsem neudržela nohy u sebe."

hodnocení

3x
Ano..Přesně tak, jak píšete v poslední větě! Jinak se nic nezmění!

pb®
hodnocení

3x
Váš problém není milenec, váš problém je alkoholismus manželky. Ten byste měl řešit v první řadě.

hodnocení

3x

Ale no táááák, už zase?

poradte.cz/...

hodnocení

2x

Zdravím. Měli byste si o tom ještě jednou v klidu promluvit.. Jak si vztah dále oba představujete, jaké máte problémy atd..a jak je oba chcete řešit. A opravdu to začít řešit. Pro děti to určitě také není dobré. Někdy je rozvod zkrátka nevyhnutelný. Zvažte, jestli by vám všem nebylo lépe, kdybyste se vydali touto cestou, když vám vztah neklape..

tj
hodnocení

1x
Tohle je něco hrozného. Mrzí mě v čem jste se ocitl. Měl byste to vytáhnout a řešit to, protože vás to jinak bude sžírat zevnitř. Lidé se mění. I já se změnil k horšímu, ale dostal jsem facku od života a probírám se z toho. Pozitivní na tom je to, že s tím teď mohu něco dělat a když si uvědomuji v čem jsem chyboval, mohu se z toho poučit a být tak o něco lepším člověkem. Vaše žena, ať byla jaká chtěla, změnila se. Už je to jiný člověk, který vám do života přináší spíše jen bolest. Každý si ale zaslouží šanci, když něco pokazí.
Pokud stojí o váš vztah, bude za něj bojovat a něco se sebou udělá.
Pokud ne, nechte ji jít.
Nevěra je neomluvitelná. Jestli s vámi nebyla v něčem spokojená, měla to řešit v první řadě pouze s vámi. Pokud by to nešlo, tak nějaký párový terapeut. Když ani to ne, měla si s vámi promluvit o rozvodu a až pak si hledat milence. Pokud se nevěra opakuje i po tom, co jednou už šanci dostala, je na vás, jestli jí budete v tomhle ohledu dál věřit. Já už bych s tím měl asi osobně problém. Když bych ji ale hodně miloval, možná bych ještě třetí a poslední šanci dal, ale chtěl bych aby úplně sekla s pitím a určitě bychom oba nastoupili na nějakou terapii, aby se to řešilo. Bez kompromisů, přesně takhle.
.
Jestli vztah ukončíte a další šanci už nedáte, máte na to plné právo. Pokud doma pije první ligu a ještě vás podvádí, není o co stát. Když bude argumentovat tím, že jste jako partner za nic nestál, odpovězte jí, že děkujete za zpětnou vazbu a že se s tím pokusíte do budoucna něco dělat, ale že byste jí nikdy nebyl nevěrný. Vy jste jako partner za nic nestál. Ona nestojí za nic teď. A pak záleží na vás. Pokud se na vás ještě pokusí nějak slovně útočit, uvědomte si, že ona je ta, která podváděla, měla by stáhnout ocas a šoupat nohama. Když ne, čeká vás s ní v životě už jen bolest.
Člověk, který si ospravedlňuje nevěru, a ještě obviňuje partnera ze svojí nevěry, není dobrým člověkem. To je bez debat.

ltz
hodnocení

1x
Už její druhá nevěra, nestará se řádně o domácnost, o děti, plus do toho alkohol. Řešit nic nechce, navíc je vulgární. Jenom se budete i nadále trápit a budete ve stresu, kdy přijde zase další nevěra. Určitě byste ji měl říct co víte a vážně naznačit, že už vás to takto nebaví.
jirmay
hodnocení

Dost jsem o tom přemýšlel, těžko říct jestli mě bude vůbec poslouchat.Vzhledem k tomu, že je zamilovaná a myslím, že už není co zachraňovat více méně už se rozhodla mám takový pocit. Je ještě jedno řešení ať si spolu klidně dělají co chtějí, ale nastavím pravidla doma bez alkoholu ať si pije u něj, domácnost bude normálně fungovat a pokud to poruší zabalím ji kufry. No a já se poohlednu po nějaké kamarádce s výhodami.

hodnocení

1x

Nepisali ste to sem uz pred par mesiacmi?

Ano, akorát zapoměl kolik je jeho dětem roků.

poradte.cz/...

hodnocení

0x
Co si taky najít milence jako pomstu? Třeba to s ní hne...
jirmay
hodnocení

Ano taky řešení, ale v pozici chlapa není tak jednoduché si najít milenku na takové kratochvíle mi moc času nezbývá. Práce, děti na krku moc volného času není.
Ženská se tolik snažit nemusí, nadřízených blbu je na každém rohu hromada stačí jen ukázat prstem.
Nepíše milenku, píše milence. To by s ní mohlo pohnout. A nebo by vám řekla, že si to o vás vždy myslela. ;)
ml1

To jeden člověk vyprávěl, že ženu přistihnul s milenkou. Byl z toho dost vedle, říkal že s milencem by to snad pochopil víc, to by aspoň bylo poměrně normální. Snad i měl nějaké podezření na milence, ale snažil se je nepřistihnout (ono neni nic trapnějšího, pro obě strany, než někoho přistihnout), až se mu to právě povedlo. No to je tak jen co "jedna pani (pán) povídala."

Tak asi něco takového jen v opačném pohlaví by to bylo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]