Nejste přihlášen/a.
Vaše žena na celé čáře propadla v klasickém testu "chlapa po návratu do práce". Každé ženě se po návratu do práce po dětech zblázní hormohy a začnou se jim líbit i úplní trapáci. Prakticky téměř jacíkoliv muži - hlavně když to není manžel. Některé nepodlehnou, jiné bohužel ano.
Je třeba si uvědomit, že je to celé její chyba, nikoliv vaše. Vy jste tomu pouze dal možnost syndromem "hodného chlapa". To bylo samozřejmě špatně. Teď už je situace taková, jaká je.
Pokud vztah zachránit chcete, je třeba dát najevo svou sílu, rozhodnost a pevnost. Nemluvit, konat a stát si za svým. Pak žena pozná že si s vámi hrát nemůže a bude se snažit. Musíte pochopit, že vás teď bere jako blbečka se kterým si může dělat co chce. Jak konkrétně to provedete musíte odhadnout sám. Může to být cokoliv od "doma pít před dětmi nebudeš" až po sbalení věcí a odvozu k milenci (jsou známy i případy kdy muž sbalil věci nejen ženě ale i dětem a to celé odvezl k milenci - ten najednou zjistil, že vlastně milenku nechce - jak vidíte, pomohlo to).
Pokud vztah zachránit nechcete - odejděte i s dětmi a nebo ji vyhoďte. Požádejte zároveň o děti do výhradní péče - důvodem alkoholizmus bývalé partnerky. V žádném případě pak nežádejte o rozvod první - k tomu musíte donutit ji. Samozřejmě to bude zkoušet - napadat vás, urážet apod. - to jen proto, abyste podal rozvod vy - cílem ženy v této situaci je vždy pohádka pro veškeré okolí typu: "manžel rozbil rodinu, rozvedl se se mnou, já jsem chtěla mít šťastnou rodinu a on to celé rozbil, za nic nemůžu, tak jsem si našla nového muže - však co jsem měla dělat?" místo skutečného "Rozsekala jsem rodinu protože jsem neudržela nohy u sebe."
Zdravím. Měli byste si o tom ještě jednou v klidu promluvit.. Jak si vztah dále oba představujete, jaké máte problémy atd..a jak je oba chcete řešit. A opravdu to začít řešit. Pro děti to určitě také není dobré. Někdy je rozvod zkrátka nevyhnutelný. Zvažte, jestli by vám všem nebylo lépe, kdybyste se vydali touto cestou, když vám vztah neklape..
To jeden člověk vyprávěl, že ženu přistihnul s milenkou. Byl z toho dost vedle, říkal že s milencem by to snad pochopil víc, to by aspoň bylo poměrně normální. Snad i měl nějaké podezření na milence, ale snažil se je nepřistihnout (ono neni nic trapnějšího, pro obě strany, než někoho přistihnout), až se mu to právě povedlo. No to je tak jen co "jedna pani (pán) povídala."
Tak asi něco takového jen v opačném pohlaví by to bylo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.