Dobrý den, prosím ví někdo z jakeho filmu nebo pohádky je tato hláška? "Já tomu nevidim zvonce ani konce" Nevim tedy jestli je to úplně přesně, ale "zvonce" a "konce" tam jsou. Vím jen, ze je to určitě český film nebo česká pohádka a už dva dny si s tím lámu hlavu Děkuji
Zkuste vhodnou otázkou nakrmit některou "umělou inteligenci". Zkusil jsem se zeptat Copilot AI a ta určila, že to je z filmu "Slunce, seno, erotika", v jedné závěrečné scéně. Koukat na to nemám čas, ale třeba se AI skutečně mohla trefit.
Tak jsem se zkusila zeptat umělé inteligence a jeji odpověď byla Pelíšky. Na to jsem já rekla, ze Pelíšky to nebyly tak vytahla ještě Vesnicko ma srediskova a Bobule. No a pak jsem si vzpomněla sama, ze jsou to Dalskabáty
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.