Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit otlaku na chodidle

Od: frantiseek odpovědí: 6 změna:

Poradíte, prosím, jak řešit takový jakýsi otlaček (není tam bradavice, není to mozol..) dole na plosce chodidla, je tam už druhým rokem, takové bílé kolečko průměru 1 cm, nechci to tam , čím mazat, sádlo, či nějaké babské rady? Způsobeno patrně plochou nohou, nevhodnou obuví a kdovíčím... Díky... Jsem muž, 57

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ttt
hodnocení

0x

jak to ze to neni bradavice?

frantiseek
hodnocení

Ano, ta již byla dávno vypálena, dle kožní lékařky (chodil jsem tam déle než rok) je to "čisté" - a stále bílé kolečko... proč

kdosi

Takže jizva po bradavici? Jednu takovou mám na ruce už přez půl století.

hodnocení

0x

Zkuste náplast na kuří oka - rozmočí se to, pak to zkuste vystříhat kleštičkami na nehty. Další možnost je seřezávač tvrdé kůže, záleží, jestli to bolí nebo ne.

liska5
hodnocení

0x

Přilepte náplastí vystřiženou slupku od banánu tím vnitřkem bílým na kůži a opakujte. Koukněte na akupresurní mapu chodidla, třeba je v místě kam se promítá některý orgán, co máte přetížený.

hodnocení

0x
Dobrý den,namočte chleba do octa a přiložte na to místo. Pevně zavazte a nechte přes noc působit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]