Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekvalifikace - zkušenosti

Od: trtr odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, rád bych tady podiskutoval o možnostech rekvalifikace. Jelikož je dnešní doba celkem divoká a prakticky nikdo si do budoucna nevystačí s jednou prací, bude třeba rozšířit obzory. Rád uvítám vaše zkušenosti, případně i plány na rekvalifikaci. Jak to vidíte?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

1x

Existuje zkrácené kombinované studium. Obvykle zdarma a je pro ty, kteří mají odpovídající stupeň vzdělání. Za rok jsem si tak rozšířil elektrovzdělání a získal jako inženýr svůj první výuční list a papíry jako "Osoba znalá pro samostatnou činnost" . *smich*

trtr
hodnocení

yarda1
hodnocení

0x

Kdysi jsem byl "mezi pracemi", vypadalo to na delší dobu, tak jsem se na Úřadu Práce zajímal o nějakou rekvalifikaci. Prý je to hlavně pro někoho koho by chtěl někdo zaměstnat, ale jako podmínku by si dal absolvování nějaké rekvalifikace. Nabízeli mi nějakou rekvalifikaci pro práci s počítačem co se má konat v pátém čtvrtetí nejbližšího uherského roku, že mi dají vědět (nedali, ale to už jsem byl v zaměstnání co jsem si sehnel sám).

k2
hodnocení

0x

A proc by si prakticky nikdo do budoucna nevystacil s jednou praci?

trtr
hodnocení

Trh se mění, stěhování, ne všichni dělají to, na co mají školu.

yarda1

Víš nebo aspoň tušíš na co by ses chtěl rekvalifikovat?

Třeba tady

zdravotka.cz/...

syn vystudoval obor Diplomovaný farmaceutický asistent a teď pracuje v lékárně.

trtr
hodnocení

Tak ze strojařiny ideálně do IT. Jinak dobrý dokaz, původně mě chtěli nacpat namísto techniky na doktora/veterinu, ale toho už máme doma dost.

runner2
trtr: tak to spojte - naučte se programovat CNC stroje, uplatníte jak strojařinu tak programování.
trtr
hodnocení

*palec*, může být. Hraju si z Fusion360 a chci zkusit 3D tisk, občas něco opravím z elektroniky, trochu fušuju do PC a auto-moto.

qa
Do toho bych se nehrnula. Práce je to skvělá, ale ještě ji v tomto oboru pak sehnat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]