Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rád bych tady podiskutoval o možnostech rekvalifikace. Jelikož je dnešní doba celkem divoká a prakticky nikdo si do budoucna nevystačí s jednou prací, bude třeba rozšířit obzory. Rád uvítám vaše zkušenosti, případně i plány na rekvalifikaci. Jak to vidíte?
Kdysi jsem byl "mezi pracemi", vypadalo to na delší dobu, tak jsem se na Úřadu Práce zajímal o nějakou rekvalifikaci. Prý je to hlavně pro někoho koho by chtěl někdo zaměstnat, ale jako podmínku by si dal absolvování nějaké rekvalifikace. Nabízeli mi nějakou rekvalifikaci pro práci s počítačem co se má konat v pátém čtvrtetí nejbližšího uherského roku, že mi dají vědět (nedali, ale to už jsem byl v zaměstnání co jsem si sehnel sám).
Víš nebo aspoň tušíš na co by ses chtěl rekvalifikovat?
Třeba tady
syn vystudoval obor Diplomovaný farmaceutický asistent a teď pracuje v lékárně.
Tak ze strojařiny ideálně do IT. Jinak dobrý dokaz, původně mě chtěli nacpat namísto techniky na doktora/veterinu, ale toho už máme doma dost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.