Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předoperační vyšetření za poplatek?

Od: dobrovolnaa* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné, aby lékař za předoperační vyšetření chtěl poplatek 1000,- Kč. Slyšela jsem o poplatku kolem 300,- Kč. Moc se v těch poplatcích nevyznám, ale přijde mi to moc. Předem děkuji za odpoved.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

1x

1000 kc see mi zda hodne, tech 300 bych veril tady sem nasel diskuzi a nekde sem tam zahlidl i toto tema proctete ferovanemocnice.cz/...

hodnocení

1x

Záleží na pojišťovně u které jste a se kterou má nebo nemá váš lékař smlouvu. *jasne* Na jaře jsem byla na operaci, vyšetření mi udělali a neplatila jsem vůbec nic. Ani 30kč. *jasne* Zadejte dotaz vaší pojišťovně a požádejte ji o pomoc.

janourecek*
hodnocení

0x

to záleží na pojištovně, já například byla na vyšetření srdce (ECHO) a platila sem 130kč, byla tam paní která měla jinou pojištovnu a neplatila nic... a někdy to záleží i na doktorech no :-D

mil®
hodnocení

0x

Předoperační vyšetření jsem nikdy neplatil.

hodnocení

0x

Byla jsem také na vyšetření ECHO a neplatila jsem nic. Přeoperační vyšetření jsem absolvovala 2x (2 operace) a také zdarma. Neslyšela jsem ve svém okolí, že by někdo to platil. Snad je to jiné u operací placených, např. plastika. Informovala bych se na zdravotní pojišťovně.

dobrovolnaa*
hodnocení

0x

Děkuji za odpovědi. Jsem u všeobecné zdravotní pojištovny, proto jsem těch 1000,- Kč nečekala, ale skusím se ještě informovat. V dnešní době se není čemu divit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]