Ahoj, myslel jsem si, že to mam za sebou po rozchodu s o 12 let starší přítelkyní. Dneska jsem ji po dlouhé době potkal s novým přítelem a není mi nic moc. Máte někdo nějakou radu jak překonat bolest i po 9 měsících? Jsme malé město, takže občas se někde potkat je nevyhnutelné
Naprosto vás chápu. Já jsem s dětmi utíkala před alkoholikem. Neměla jsem ho ráda, ale milovala jsem ho. Naštěstí rozum měl navrch. Už je to 48 let, téměř půl století. Jsem babkou a on dědkem s mnoha kily navíc, visícími na berlích. A máte vidět, co to se mnou udělá, když se sejdeme na rodinném obědě celá rodina a já ho, už z dálky, uvidím. Jsem na to setkání připravená, očekávám ho a přesto se mi zastaví srdce a zatočí hlava. Stále v tom srdci je.
A teď si představte, že spolu máte děti a 2x týdně se vidíte kvůli předávání dětí... to byste nejspíš nepřežil.
Je to jen hlavologie.
Nevím jestli jsme nějaká výjimka, ale my se s bývalkou dokážeme normálně bavit kdykoliv a o čemkoliv. Občas si navzájem voláme o radu a to nejen kvůli záležitostem potomstva. Už když jsme se rozváděli, tak přes veškerou averzi, kterou to tehdy přineslo, jsme si oba dobře uvědomovali, že když spolu nebudeme komunikovat a budeme si dělat naschvály, tak to odnesou hlavně děti. Chtělo to trochu sebekázně a samozřejmě čas, ale funguje to.
To buď rád, že ji potkáš jednou za čas. Moje ex bydlí pár metrů ode mě a potkávám ji často, i s přítelem. Si zvykneš, jako já a hlavně doporučuji si najít novou přítelkyni.
To nemáte opravdu na něco lepšího? Jste 9 měsíců po rozchodu, zatím Vás nenapadlo seznámit se s jinou ženou? Proč ne?
Paní, jak je vidět, nelenila, našla si nového parťáka a na Vás nevzpomíná. Udělejte to taky tak.
Jinak, mít ženu o 12 let starší, není žádné terno. Buďte rád, že to tak dopadlo. Nesmutněte a dívejte se kolem sebe. Abyste na jaro už měl novou dívku, věkem s sobě přiměřenější, než byla ta stará. Opravdu pro Vás stará. Jaga.
Odkdy je krkani prdění a smrad z těchto přirozených projevů těla zlozvyk no Já dostala prvni otázku od starsich spolupracovnic před svatbou...už před sebou prdíte :D Zlozvyk je snad kousani nehtů nebo nedávno z tráflu koukám do auta vedle a mladík kolem 30 si posvačil na červenou obsah svého nosánku to byla.mňamka Dyt kolikrát ty zlozvyky na druhém nejvíc milujeme i když nás serou...hold něco vám.nikdo druhý nenahradí
Já ji nevyhledávám, to fakt ne. Jen jsem napsal , že když se potkáme tak se mi zvýší tep, rozbuší srdce. Proste mi to nedělá dobře ji vidět. Me je 38, ji bylo 50 let.
Co se stalo? Odešla.ona nebo ste něco podělal?a hlavně si neberte k srdci tady ty soudy kvůli věkovému rozdílu někteří.lidi jsou tak.povrchni že potřebuji splachnout do kanálu aby pochopili co je ponořit se do citů až vás to ničí. Mě trvalo 4 roky přestat na někoho myslet a trápit se.stejně když už někoho máte jednou tak moc rád protože ne každý umí tímto způsobem.prožívat vztahy trvá to dýl. Mě pomáhá vědět že je ten člověk šťastný a to si přece každý přeje být šťastný tak ji to prejte.ne všechny můžeme.udelat šťastné jak si preji a vy se klidně výplačte dejte si třeba týden že tomu ještě dáte svoji pozornost ale pak se zvedněte a běžte udělat šťastného i sebe.ty lidi které jsme.milovali stejně zůstávají v našich srdcích berte to tak že i když není s vámi tak tu pořád je.a možná jen taky hledá jak přežít.mozna když byla starší mSlela spis na vás a na vaši budoucnost že vám.nemuze dát co si třeba dlouhodobě do budoucna.prejete a někdo žije jen přítomností protože kdZ člověk stárne už více kouká na čas a kam ten čas vkládat. Možná chce ať máte někoho s kým budete mít budoucnost o více možnostech než se zralou ženou ale ro je mezi váma dvěma nikdo.nema právo vás soudit za nic.mizu jen říct prejde to kfyz dáte dance něčemu novému třeba i novému přátelství. Držte se
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.