Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. V květnu mi budou měnit koleno artroza. Operace se muže odložit v případě zjištěných nemocí před operací. Mám dlohodobé problémy se spánkem atd. Byl jsem ve spánkové laboratoři kde mi nepomohla ani maska doktorka mi napsala na recept melatonin 5mg který ani po měsíčním užívání nezabral nebylo mi celkově dobře. Jaká je jiná možnost léčby na problémy se spánkem? Odloží mi operaci ohledně apnoe? Děkuji.
Kvůli apnoe vám operaci neodloží.Anestezie s normálním spánkem nemá nic společného.Stejně musíte absolvovat před op.anesteziologické vyšetření.
Podle toho, jak to Vaše hrdlo /hrtan/ vypadá, zvolí lékař ORL ve spán.laboratoři možnost - laserovou operaci. Známý byl v Plzni klinika LENTE, mají pobočku v Praze. Jinak řešte určitě s anesteziologem. Třeba už teď se ptejte, že byste rád pro to něco udělal. Během operace a narkozy budete zaintubovaný, tam dušení nehrozí. Pak můžete být na kyslíku, jako ti, co mají obstrukční plicní nemoc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.