Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěla bych vás požádat o radu.Se svým přítelem mám vztah 14 měsíců.milujeme se a chceme se vzít,jenže je tu dost velký problém.On žije 2 roky se svou přítelkyní.Můžete mi poradit,jak by jí mohl co nejšetrněji zdělit,že miluje jinou a s ní už žít nechce?Děkuji za všechny příspěvky
Na to určitě žádná univerzální rada není. Spíš bych se ale zeptala Vás: Jste si opravdu jistá, že jí to chce říci? A na druhou stranu: Opravdu si ho chcete vzít Vy? Mně osobně by tedy připadalo hodně a hodně divné, kdyby můj nastávající žil s jinou ženou a nevím, jestli bych raději nepřehodnotila svůj postoj k případnému sňatku s ním.
Dobrý den. Hm, máte vztah 14 měsíců s někým, který ve skutečnosti žije možná ve spokojené domácnosti s jinou ženou. A proč jako za něho řešíte, jak by měl své přítelkyni č. 1 šetrně sdělit, že ji už nemiluje, protože miluje přítelkyni č. 2, tedy Vás? Uvědomujete si vůbec, že tak jak Váš přítel je nevěrný své ženě č. 1, může být za pár let nevěrný též Vám? Jste tak trošičku najivní, si myslím. Probuďte se včas, sundejte růžové brýle a podívejte se na svou situace realisticky. Zapletla jste se zadaným mužem a věděla jste to hned od začátku vztahu. Nezlobte se na mě, Vás nepolituju, ale spíše tu ženu č. 1. Ta je chudina, vážně. Možná si stále myslí, jak spokojený partnerský vztah má, ale ve skutečnosti je ten její a zároveň Váš přítel pěkný záletník.
Upřímně je mi vás líto...
Jak můžete mít poměr s chlapem ,který žije s druhou.To si nevážíte sama sebe?
Takového pacholka bych s rozběhem kopla do pozadí...
Nedivila bych se kdyby tu za dva roky byl další dotaz na stejné téma,akorát ta druhá budete vy...
Jděte jí to říct vy. Řekněte v klidu jak se věci mají, a že se chcete vzít, at případně uvolní pole. Možná se budete divit co se dozvíte, moc dobrý způsob jak s dozvědět věci, které jste vůbec o svém milém netušila. Později byste litovala a říkala si, kdybych já to bývala věděla tak ho kopnu rovnou do p...e!
Tenhle nápad se mi líbí.
Důvod? Když jsem se seznámila s bývalým manželem, tak mi hodně lidí řeklo, že na svojí předešlou ženu byl hodně hrubý a bil jí. Na mě byl ale pozorný, milý, na rukou by mě nosil. Nevěřila jsem tomu, řekla jsem si že lidi závidí a pomlouvají. Dokonce jsem si i myslela, že si to jeho bývalá možná i zasloužila, že on by to nikdy nedokázal. Další léta, strávená ve fackách a kopancích mi ukázala...
Mám úplně stejné zkušenosti. A tazatelky se ptám - Proč si zrovna vy myslíte, že jste ta jediná, ta pravá, že chce jen vás? Co když si toto myslí i ta druhá. Úplně stejně.
Obě ho chcete zaujmout, získat pro sebe a předháníte se v pozornostech a péči. A on z té rivality jen získává. Prochází mu to, co by jinak neprošlo. Proč by jedné z vás něco povídal? Je spokojený tak, jak to je.
Děkuji všem za odpovědi a názory.Myslím si,že máte pravdu.Opravdu jsem naivka.Radíte mi,abych za jeho přítelkyní zašla,ale ona o nás už více jak třičtvrtě roku vi,tak co teď s tím mám dělat?Tvrdí mi,že to vyřeší do půl roku,že mu jí je líto,ale tomuhle já už nevěřím.takže díky všem,zase se ozvu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.