Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem zoufalá - žije s jinou

Od: sarkamysicka odpovědí: 20 změna:

Dobrý den,chtěla bych vás požádat o radu.Se svým přítelem mám vztah 14 měsíců.milujeme se a chceme se vzít,jenže je tu dost velký problém.On žije 2 roky se svou přítelkyní.Můžete mi poradit,jak by jí mohl co nejšetrněji zdělit,že miluje jinou a s ní už žít nechce?Děkuji za všechny příspěvky

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karina*
hodnocení

3x

sarkamysicka, s Vámi má vztah 14 měsíců, s jinou žije 24 měsíců. Pán je skutečný poklad pro založení perspektivního vztahu.A Vy jako sekundant se držíte na žebříčku dobře, leč na tu první nemáte. Nasaďte si hlavu a sundejte si růžové brýle. Karina

sebod*
hodnocení

1x

*zed* Aby to náhodou nesdělil Vám a třeba i nešetrně *zed*

kacenka13*
hodnocení

1x

Ať mu vy poradíte cokoli, stejně jí to řekne podle sebe a vzhledem k tomu, že už teď mu to vychází dost dlouho mít potěšení u 2 ženských a to bez problémů*zed* tak s tím asi nebude spěchat!*bezim*

hella*
hodnocení

1x

Na to určitě žádná univerzální rada není. Spíš bych se ale zeptala Vás: Jste si opravdu jistá, že jí to chce říci? A na druhou stranu: Opravdu si ho chcete vzít Vy? Mně osobně by tedy připadalo hodně a hodně divné, kdyby můj nastávající žil s jinou ženou a nevím, jestli bych raději nepřehodnotila svůj postoj k případnému sňatku s ním.

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den. Hm, máte vztah 14 měsíců s někým, který ve skutečnosti žije možná ve spokojené domácnosti s jinou ženou. A proč jako za něho řešíte, jak by měl své přítelkyni č. 1 šetrně sdělit, že ji už nemiluje, protože miluje přítelkyni č. 2, tedy Vás? Uvědomujete si vůbec, že tak jak Váš přítel je nevěrný své ženě č. 1, může být za pár let nevěrný též Vám? Jste tak trošičku najivní, si myslím. Probuďte se včas, sundejte růžové brýle a podívejte se na svou situace realisticky. Zapletla jste se zadaným mužem a věděla jste to hned od začátku vztahu. Nezlobte se na mě, Vás nepolituju, ale spíše tu ženu č. 1. Ta je chudina, vážně. Možná si stále myslí, jak spokojený partnerský vztah má, ale ve skutečnosti je ten její a zároveň Váš přítel pěkný záletník.

lucinkaf*
hodnocení

1x

upřímně? Kdyby vás miloval se vším všudy, tak by dva roky nežil s přítelkyní. Tohle si musí rozhodnout on. Třeba se ani od ní stěhovat nechce, protože kdyby chtěl, udělal by to už dávno. Vy byste měla otevřít konečně oči ;)

taxonia*
hodnocení

0x

Upřímně je mi vás líto...

Jak můžete mít poměr s chlapem ,který žije s druhou.To si nevážíte sama sebe?

Takového pacholka bych s rozběhem kopla do pozadí...

Nedivila bych se kdyby tu za dva roky byl další dotaz na stejné téma,akorát ta druhá budete vy...

medourek

Jděte jí to říct vy. Řekněte v klidu jak se věci mají, a že se chcete vzít, at případně uvolní pole. Možná se budete divit co se dozvíte, moc dobrý způsob jak s dozvědět věci, které jste vůbec o svém milém netušila. Později byste litovala a říkala si, kdybych já to bývala věděla tak ho kopnu rovnou do p...e!

marenka*

Tenhle nápad se mi líbí. *palec*

Důvod? Když jsem se seznámila s bývalým manželem, tak mi hodně lidí řeklo, že na svojí předešlou ženu byl hodně hrubý a bil jí. Na mě byl ale pozorný, milý, na rukou by mě nosil. Nevěřila jsem tomu, řekla jsem si že lidi závidí a pomlouvají. Dokonce jsem si i myslela, že si to jeho bývalá možná i zasloužila, že on by to nikdy nedokázal. Další léta, strávená ve fackách a kopancích mi ukázala...

Mám úplně stejné zkušenosti. *plac*A tazatelky se ptám - Proč si zrovna vy myslíte, že jste ta jediná, ta pravá, že chce jen vás? Co když si toto myslí i ta druhá. Úplně stejně.*haha* Obě ho chcete zaujmout, získat pro sebe a předháníte se v pozornostech a péči. A on z té rivality jen získává. Prochází mu to, co by jinak neprošlo. Proč by jedné z vás něco povídal? Je spokojený tak, jak to je. *frajer*

medourek,

Vaše ... "Jděte jí to říct Vy."... je přímo geniální! *ua*

Že to zjištění bude ... stručné, ... jasné, ... jednoznačné ... a hlavně okamžité ... na to vsadím svoje "žabky". *smich*

Mám takový dojem, že tazatelka by se měla asi konečně probudit. *sok*

taxonia,

... a co tak nakopnout z té druhé strany. *smich**hi* ( ... třeba by to bylo i účinnější! :-P )

taxonia*

to by teda bylo...

a cihlou přes kebuli...*ua*

taxonia, ... a také z rozběhem? *smich**hi*

knopka*
hodnocení

0x

A proč to za něj vyřizujete vy?To by měl on sám,je chlap nebo ne?Apropo vy jste se to dozvěděla teprv ted že má 2 roky jinou nebo jste to věděla celou dobu?*sok*

sarkamysicka
hodnocení

Děkuji všem za odpovědi a názory.Myslím si,že máte pravdu.Opravdu jsem naivka.Radíte mi,abych za jeho přítelkyní zašla,ale ona o nás už více jak třičtvrtě roku vi,tak co teď s tím mám dělat?Tvrdí mi,že to vyřeší do půl roku,že mu jí je líto,ale tomuhle já už nevěřím.takže díky všem,zase se ozvu.

taxonia*

Koukám přítelkyně stejná naivka jako vy...

Kopněte ho do pr...le obě dvě...Nic jiného si zmetek nezaslouží.

A vy se koukejte chovat dospěle a najděte si chlapa, o kterého se nebudete muset dělit.

medourek

Koho je ti líto toho máš rád.

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

napiš mi hned telefonní číslo a adresu,a pošli foto, od zítřka budeš Ty souložit nejen s ním, ale občas i se mnou, pak mu to nějak šetrně řekni, třeba s tím vše urychlí:-P

janourecek*
hodnocení

0x

a jste si jista že s ní už žít nechce? Řeči jsou řeči, tak at dělá skutky. Nebo pán radši nákou v záloze? A jestli je zamilovaný do vás tak proč nežije s vámi a žije s tou druhou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]