Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrušeny let,nárok na peníze za letenku

Od: romus® odpovědí: 3 změna:
Dobrý den , prosím pěkně , mám nárok na peníze zpět za letenku,pokud byl můj let zrušen a byl mi přesunut na druhý den večer. Náhradní let mi nevyhovuje z důvodu, že bych tam přiletěla o půlnoci a v 15 hod.bych už zas letěla zpět. Takže nestihnu to co jsem potřebovala. Důvod zrušení jsou povětrnostní podmínky a jedná se o leteckou společnost EasyJet. Nemůžu se u nich na stránkách k ničemu doklikat . Nemáte s tímto někdo zkušenost prosím? Moc děkuji za případné rady. R.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Formular pro compensation claim.
Compensation Clai/...
Schvaleni je samozrejme na nich, zcela jiste se budou kroutit, ze povetrnostni podminky nejsou v jejich moci a ze byl nabidnut nahradni let.
Zde vsechny moznosti a dalsi informace
Delays and cancel/...

mate59
hodnocení

1x

Společnost vám nabídla náhradní let.Můžete si let ještě přebukovat ve stejné ceně,ale nárok na vrácení z důvodu vyšší moci/počasí/nemáte.Zkuste si to ještě požádat přes claim cloud,po zadání č.letu vám zobrazí,jestli nárok máte nebo ne.Jestli ano a netroufáte si to vymoci sám,tak se na ně zkuste obrátit.

hodnocení

0x

kdyz nam takhle prehodili let na Island, prilet posunuli o tyden, takze bysme na lestisti mozna stihli kafe a hned leteli zpatky misto tydeni dovolene ... tak slo v systemu bez poplatku letenky prebookovat na jindy, byl to ale tusim smartwings, uz je to par let

easyjet infolinku maji bohuzel jen anglicky a jeste volani do Anglie

cestujlevne.com/...

ale maji tam online chat, zkusila jste?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]