Nejste přihlášen/a.
Pravu nymfomanku nechcete, to mi verte. Bude ziadat tri cisla denne, kazdy den a to ziadny chlap nevydrzi, moze to riesit aj stylom rychlovka v praci s kolegom a potom vecer vy este 2 x, riziko chorob, atd.
Vy hladate zenu naruzivu a ochotnu k roznym pokusom a praktikam, to nie je automaticky nymfomanka.
@bruno - všude narážím na opačný extrém frigidních žen které nic nevzrušuje a jsou chladné jako ledničky jsou totálně antisexuální... frididní ženy na které většinu života narážím... ženy touží po násilnících feťácích ožralcích despotech... jsou zblblé reklamami a touží po bohatých alfasamcích
Jestliže ženy vidíte takto, zřejmě k nim i stejně přistupujete (byť třeba podvědomě) - pak se nemůžete divit, že se vám z lesa ozývá to, co něj voláte.
Mě je 22 a už jsem něco podobnýho zažil... Nikdy víc.
Prostě to chtěla furt, na návštěvách v jedný místnosti s ostatníma, furt se po mě sápala a sedala si na mě. Hrůza
Myslel jsem že mi upadne pták
fiku
Máš pravdu. Ještě musím špitnout, že díky takovým "sexuálním mašinám" existuje mnoho žen, které v životě nepoznaly orgasmus.
No když by tazatel chtěl extrém, tak asi nymfomanku dominu s BDSM zaměřením, tak Vás jistě příjdou nejen roupy, ale možná už nebudete chtít vidět ženskou do konce života. Ta z Vás vytluče všechno.
Jak je psáno výše, ač z pohledu chlapa, tak je opravdu běžné plno keců šup šup a ani "normální" ženská z toho nic nemá.
Bruno,
mám zcela stejné mínění jako VY Bruno ale místo hledání NYMFOMANKY, jsem si našel holku z malého města z "dálného východu".
Nyní Vám mohu v klidu říct, jak je krásné trávit volné chvíle zdarma v Beskydech u tchána, kde lék na jeho rozumbradování je LAHVINKA a pro maminku cestou koupené plněné KNEDLÍKY, či parfém za 150,-Kč.
Nesmíte poslouchat ne ne ne ženy, musíte sledovat její řeč těla.
Hodně zdaru!
Typicke fnukanie, problem je vo vas, zeny na 99% hladaju normalneho chlapa. Este si skuste rozmysliet, ci je vas problem vobec nejaku zbalit alebo vam prekaza jej udajna pasivita v sexe.
Bruno - To spíš zní jako hodný knedlík.
Jelikož ženy nemají rády nudu, takže chtějí vzrušení, a to samozřejmě ten zlý chlapec poskytne lépe než ten hodný knedlík aneb nudný moula.
Umíš hrát na kytaru, vyprávět vtipy, nebo v čem seš dobrý? Že nějaké nosíš květiny a stěhuješ nábytek, no tak to je přesně ten hodný knedlík patřící do friend zóny - s takovým "moulou" žádná spát nebude Právě protože tam nebude žádný respekt. Ten taky spolehlivě ztratíš tím, že se nějaké začneš svěřovat nebo vyplakávat.
Záleží co přesně chceš a jaké jsou tvoje možnosti, tj co jsi schopen a ochoten poskytnout? Pokud si běžný postarší single zkušený s průměrným příjmem, Průměrným zaměstnáním, Minimum nebo žádný koníčky a kamarády, tak se mi chce říct, ano, uznávám, budeš to mít dost dost těžký...
Protože dneska i velmi podprůměrné holka má desetkrát víc možností než i nadprůměrný muž !
"...Všude je to stejné nepochopení..."
No jistě, chyba je ve všech ostatních, jen ne ve mně! Já jsem totiž jediný na světě normální.
Trtr - Přesně tak, a taky každej druhej teenager má dneska psychicky problémy, proč asi? No budu v tom asi dva důvody, jednak starý vajíčka starých rodičů a druhak ty mobily odosobňující klasický lidský kontakt... Možná ještě něco ...
Ale jestli chce chlap mít úspěch dneska, tak mu stačí docela málo, musí zkrátka být nadprůměr vědět jak to funguje (co ony chtějí!)
Pokud je za měřený na sebe a řeší jen to co chce on, a není ani Render s příjmem 7 místným aspoň za rok - a/nebo bret Pitt, Tak je vysoká šance že bude mít smolíka! K tomu ještě přidej zabedněnost a pak si může říkat něco o frigidach, Ve skutečnosti je to akorát o tom, že je pro ně (Z nějakého důvodu) nezajímavý
Tak holt asi "touží po násilnících feťácích ožralcích despotech ...etc"
Nedá mi, než citovat klasika: "... však ten, kdo kupuje si ženu, je ďáblův muž a otrokář!"
Čím víc budeš podlízat a dává dárečky, tím méně atraktivní budeš, něco si o tom nastuduj!
Tebe by snad bavilo lovit nějakou, která by se sama pobízela? Nejspíš bys na ní nechtěl sahat ani klackem.
I kdyby ten zájezd byl za 700 000 Tak stejně dostaneš časem kopačky. Já myslím že já to mám z první řady Ty peníze vráž do sebe a ne do ženský!
Peter, totéž si mylím i já. Před oknem, na třešínce sedával holub, doupňák a volal holubičku takovým způsobem, že jsem si myslele, že je to velká loď v mlze. Když nějaká přiletěla, vrhnul se nadšeně ji vítat a vyděsil ji natolik, že se ani nestačila posadit na větěv. A tak tam, celé jaro a léto seděl a houkal jako zámořský parník, až z něho šel strach. Tak nějak mi přijde tazatel.
Z vasej strany ano, z nasej strany uzitocna rada zmenit pristup k zenam a objednat sa k psychologovi.
Kolko mate rokov?
@bruno : pre zaujimavost nam skuste opisat, ako prebiehalo balenie tej pani, ktora potom cez sms zrusila zaplateny zajazd do Mexika. Plus info, kolko mate rokov vy a kolko ona.
Niekedy sa vam uz zadarilo nejaku zbalit a mat s nou sex?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.