Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šikanozní nesmyslné email notifikace z DS

Od: ds odpovědí: 1 změna:
Ač jsem před více jak týdnem dobil kredit DS, systém ČP mě neustále šikanuje, šikanuje každou Boží hodinu další a další notifikační email zprávou o nízkém stavu kreditu 5kč. I fyzicky je v DS vidět dobitý kredit a přímo v DS ani není nová zpráva o nízkém stavu kreditu. Rovněž všechny minulé zprávy o nízkém kreditu jsou tzv. přečtene v DS. ČP jsem poslal datovkou výstrahu o Oznámení alarmující šikany na ČTÚ. Jde totiž o to, že v záplavě šikanozoních nesmylsných emailů mi logicky unikne důležitá příchozí zpráva. Nevím co s tímto ŠÍLENÝM systémem ČP počít...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Volejte infolinku 954 200 200 a operátoři vám rádi poradí. A případně vypište reklamaci

doplněno 21.01.25 21:55: Mimo běžnou pracovní dobu (pracovní dny 8:00 až 18:00) můžete využít kontaktní formulář na níže uvedeném odkazu.ePoradna
doplněno 21.01.25 21:56:

E poradna zde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]