Dobrý den, stalo se vám někdy, ze po udělání bílé plomby se vám trochu ještě “oddrolovalo”? Dnes mi udělal zubař plombu a ještě kolem obeda, když jsem jazykem jakoby tam prejizdela, tak jsem měla takové malinké částečky té plomby na jazyku pak. Je možné, ze to tak děla než se to v puse zacelí a obrousí?
A je to opravdu trvalá plomba? Tohle dělá provizorní cement. doplněno 20.01.25 20:17: Poznáte to jednak podle toho, že vám to měl říct a objednat za několik týdnů na dodělání, druhak podle toho, že tu výplň jen namíchal na misce jak sádru a díru jí zaplácl. Oproti tomu trvalý fotokompozit tam zpravidla tlačí na několikrát něčím jako malá tavná pistolka, a pak vám do pusy strčí na cca 20 sekund UV lampičku. Následně obrušuje prézkou do hladka do definitivního tvaru.
natali
Dobrý poznatek, jak to poznám? Nesvitil mi na to tím fialovým, jako obvykle, to je fakt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.