Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na fakturu?

Od: martinpeugeot® odpovědí: 11 změna:

dobrý den,

potřebuji jednoduchý nástroj -program na tvorbu faktury (neplátce DPH), budu vystavovat je velmi málo faktur.. nevyplatí se mi koupit na to sw. Je nejaká šablona, kterou si naistaluji a jen doplním údaje a převeu do pdf? Nic jiného nepotřebuji, jsou online faktury na webu ale to nechci...děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

glyc
hodnocení

3x
Jakýkoliv textový nebo tabulkový editor. (Word/Excel, OpenOffice, LibreOffice).

k2
hodnocení

2x

Mate-li excel (nebo obdobny tabulkovy editor), tak v nem neco vytvorit (nebo stahnout uz neco predvytvoreneho) a ukladat jako pdf.

hodnocení

a je někde neco co mohu jen doplnit údaji? nějaká šabloba, kterou stáhnu a doplním jen potřebné údaje?

Už jsem ti to psal ale na rady kašleš. V Excelu mám vzorovou šablonu faktury, stačí použítt...

tady to máš polopaticky

Jak na fakturu?

hodnocení

0x

Roky jsem používal ProFact. exmind.cz/...

Ale loni jsem přešel na fakturaci AirBank a naprostá spokojenost.

hodnocení

0x

Nevím jak dnes, ale v Excelu i Wordu bývaly různé šablony, myslím že faktura byla mezi nima.

Ostatně, ona se dá napsat i ručně, možná že se v papírnictví dostanou i formuláře.

km
hodnocení

0x

faktura může být napsaná volně, klidně ve wordu, excelu, nebo rukou, já ale používám zdarma qfaktury.cz

paveldvorak
hodnocení

0x

pohoda 2000

k2

To doufam neni mysleno vazne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]