Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, začal mě před pár dny bolet levý pant, hlavně při skusu, bolí mě od toho i hlava.. Máte s tím někdo zkušenosti? Beru na to ibuprofen a mažu to aulinem, ale bolest neustává. Může to být od moudráků? dle zubařky asi budou muset jít ven. Taky jsem před týdnem začal brát rostlinné přípravky regalen a stimaral. Údajně se v prvních dvou týdnech užívání mohou projevit různé "skryté" neduhy, jako projev léčebného procesu. Beru je zejména na detox jater a žaludku, přestal jsem od prvního s pitím. Za případné rady děkuju.
noo.. co tak zkusit jako prirodni doplňky napríklad CBD kapky ty pomahaji dost na zanety a podobne a maji ine benefity...ale jako muťe to byt od moudraku nebo taky slinni zlazy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.