Nejste přihlášen/a.
S operátorem jsem se domluvil na návrhu smlouvy na pevný internet. Po telefonické domluvě se mělo jednat o smlouvu na neurčitou, v dokumentech ted ale vidím určitou na 24 měsíců. Jaké sankce nebo jiné finanční doplácení mě hrozí za porušení teda předčasné ukončení smlouvy na určitou. Protože jediné co nalézám jsou tyto informace.
U smluv uzavřených na dobu určitou (smlouvy se závazkem) může být výpověď smlouvy spojena s povinností účastníka zaplatit úhradu.
Úhrada může být v případě smlouvy se spotřebitelem nebo podnikající fyzickou osobou požadována pouze tehdy, pokud smlouva skončí do tří měsíců od jejího uzavření a nesmí být vyšší než jedna dvacetina součtu měsíčních paušálů zbývajících
I můj tlačítkový telefon umí všechny hovory automaticky nahrávat.Jestli to umí i ten váš,tak si poslechněte co jste odsouhlasil a podle toho jednejte.Na nahrávání je předem upozorněno.Jestli se smlovou nesouhlasíte,tak možná můžete ještě použít i toto: pravoprovsechny.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.