Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operátor zvláštní smlouva

Od: fefj odpovědí: 7 změna:

S operátorem jsem se domluvil na návrhu smlouvy na pevný internet. Po telefonické domluvě se mělo jednat o smlouvu na neurčitou, v dokumentech ted ale vidím určitou na 24 měsíců. Jaké sankce nebo jiné finanční doplácení mě hrozí za porušení teda předčasné ukončení smlouvy na určitou. Protože jediné co nalézám jsou tyto informace.
U smluv uzavřených na dobu určitou (smlouvy se závazkem) může být výpověď smlouvy spojena s povinností účastníka zaplatit úhradu.

Úhrada může být v případě smlouvy se spotřebitelem nebo podnikající fyzickou osobou požadována pouze tehdy, pokud smlouva skončí do tří měsíců od jejího uzavření a nesmí být vyšší než jedna dvacetina součtu měsíčních paušálů zbývajících

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pokud je to domluveno teď, tak to zruš. A nebo hned reklamuj a požaduj nápravu .

hodnocení

2x
Telefonní hovory s operátorem jsou nahrávány. Pokud by se nějak vzpírali změně či zrušení smlouvy,můžete tímto argumentovat a požadovat kontrolu.

mnd®
hodnocení

0x

I můj tlačítkový telefon umí všechny hovory automaticky nahrávat.Jestli to umí i ten váš,tak si poslechněte co jste odsouhlasil a podle toho jednejte.Na nahrávání je předem upozorněno.Jestli se smlovou nesouhlasíte,tak možná můžete ještě použít i toto: pravoprovsechny.cz/...

Dnes je nahrávání díky woke zákonům velmi ztíženo. Už to zdaleka není běžná výbava většiny mobilů, jako dřív.
mnd®

woke zákonům.? kolik to má paragrafů a kde si ten zákon můžu přečíst.? Jsem to zadal do vyhledávače a ukázal se mi bubák.

Operátor zvláštní smlouva
jigo
a nebo nahrát firmware, který umožní nahravání i u (woke)telefonů zprzněných (worke)googlem

vili
hodnocení

0x
Možná jste požadoval smlouvu na dobu neurčitou, ovšem sjednal jste si také zařízení, které je podmíněno smlouvou na 24 měsíců.
Projděte si smlouvu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]