Mám syndrom karpálního tunelu, a musím na operaci, Ale objednávka je až na začátek února. Strašně mě ta ruka bolí nemohu spát, bolesti brečím, Paralen nezabírá. Měl to někdo taky tak a může poradit co mám do té operace dělat, abych se z té bolesti nezbláznil.
Paralen mi třeba nezabírá proti bolesti vůbec. Uznávám, že třeba může ulevit, když máte nachlazení, ale jinak na bolest potřebujete Ibalgin (v mém případě jedu na horní hranici doporučeného dávkování, někdy lehce přes).
Asi víte, co zúžení karpálního tunelu způsobuje u vás, Možná práce s PS, speciálně pohyby myší, možná práce na stolním pletacím stroji, možná jiná práce. Zkuste ji omezit.
Když bolí v noci, tak je dobré vstát, nechat paži volně viset, promnout od zápěstí po loket, protřepávat a zkusit ji uvolnit a odstraňovat původ bolesti. Analgetika původ bolesti neřeší, jen ji utlumí.
host - ano, analgetika bolesti utlumí a to je přesně to, oč tazatel usiluje. Z dotazu je patrné, že skutečná úleva/řešení, t.j. operace, bude následovat.
Mně na bolest funguje Dexoket granule. Zkuste pro začátek jen půlku sáčku a až když se vám po hodině bude zdát, že to nestačilo, tak si namíchejte druhou půlku.
Před asi 50 lety mám 2x operované koleno, prostě, sportem pro zdraví. Dá pokoj, ale tak jednou za 6-7 roků chytne zánět, a to je opravdu něco a spraví to punkce na ortopedii. Ale než se tam dostanu, je to opravdu krutá bolest, skvěle mi zabírá Flector EP Rapid - granule v sáčku. Obsahuje diclofenec, který je i v jiných přípravcích, ale mně zabírá jen v tomto \Flectoru, nevím proč. Požádejte doktora, určitě vám ho napíše,třeba hned ráno, je jen na předpis. Možná vám bude stačit jen 1/2 sáčku, stačí nasypat na dlaň a hop do pusy, ani se nemusí zapíjet. Nebojte, není to oblbovák, nic vám po něm nebude. Přeji úspěch a úsměv...pozdrav do dálky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.