Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce z domu na HO, jaké pozice?

Od: bessy odpovědí: 11 změna:
Je možné pracovat jen z domu? A jaké jsou to většinou pozice které pracují na home office?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

3x

no většinou administrativní, které nepotřebují styk se zákazníkem...třeba takovej obkladač nebo zedník...asi z domu pracovat nebude :)

hodnocení

2x
Rozne pozicie v informatike, ak su vysledky, casto staci denne videokonferencia a raz mesacne den v kancelarii.

hodnocení

1x

Já pracuji v jedné energo firmě, věnuji se dat.analýzám a můžu být na HO téměř stále. Vyjma pár dnů v roce, kdy máme větší porady, zpravidla strategického charakteru. Členové našeho týmu jsou z různých koutů ČR, tak by to prakticky ani moc jinak nešlo.

Nicméně třeba u nás ve firmě je to hodně i o nadřízených. V některých týmech to mají podobně jako já, v jiných je HO pouze za odměnu nebo mají určeno např.pár dní v týdnu, které mohou strávit doma.

Jen u nováčků je zpravidla vyžadováno, aby chodili do práce, dokud se plně nezaškolí a neprokážou, že jsou schopni si sami poradit.

Obecně jde o administrativní pozice, telefonní operátoři, práce na PC všeho druhu.

Pokud nějakou takovou práci hledáte, tak krom obecné "práce z domu" nebo "home office" hledejte i pod pojmem "full remote".

hodnocení

1x
10let jsem dělal full time HO - konstruktér strojar. Kromě věci kdy jsem to musel jet omerit v reálu jsem byl doma. A víte co? Jsem rád, že teď chodím do práce. HO má samozřejmě své výhody, ale i nevýhody...

hodnocení

0x

Zeť zastává vyšší post ve velké pojišťovně, může 2 dny v týdnu pracovat z domu, 3 dny je v kanceláři. Pak ještě překladatelky, daňové poradenství...Prostě něco, na co máte vzdělání a co jde dělat i z domu.

Hlavně zapomeňte na skládání propisek a plnění obálek. Tomuto podvodu už dávno odzvání. Přesto se ještě lidé nachytají. Jaga.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, možná si ohledně druhu pracovních pozic/druhu činnosti odpovíte sám/sama, když si přeložíte anglická slova Home Office jako domácí kancelář/úřad nebo úřadování doma. Zdravím!
Já jen dodám, že slovní spojení home office jakožto práce z domova je česká patlanina a v anglickém jazyce se to takto nepouživá. Tam se tomu říká jednoduše work from home.

gg*
hodnocení

0x
Výuka něčeho (nejčastěji cizího jazyka) přes internet.
Různé poradenství, telefonní podpora.
Práce v IT.
Úprava videa, PC grafik...
Pak různé podnikání. Například účetní, masáže..
Záleží jaké máte dovednosti a vzdělání.
km
PC grafik... a jiny nePC grafik musi chodit do prace? ;)
kdosi

O nePC graficích nic nepíše, stejně jako nic nepíše třeba o pilotech, nebo věštcích, proč se neptáte i na ně? :-P

km
Zaujal me termin PC grafik. Co to vlastne je?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]