Nevím do jaké rubriky to vložit a tak to dávám sem.Máte někdo z Vás prosím také problém s přihlášením do svého e-mailového účtu na centrum.cz? Mě se stává ,že se po zadání správných údajů nic neděje,tak to zkusím znovu a někdy také nic napodruhé , ale až třeba na počtvrté se dostanu do e-mailu.
Musíte zaškrnout políčko "zapamatovat si mě", a pak zůstanete přihlášený / přihlášená. A do záložek si dáte odkaz, na jeden klik pak vlezete do e-mailu.
petrm
Já jsem velmi opatrný a důležitá hesla do počítače radši neukládám. S přihlašováním na Centrum problém nemám.
Proč centrum? Mám 1 na centrum, je pomalý, líný, problematický! Běžně používám seznam, tam to je rychlé a bez problémů. Účet si založíte během minuty. Pěkný den!
Problémy jsem s tím nikdy neměl. Jinak dnes jde velmi pohodlně používat mail klienty. A na hesla správce hesel (u mne keepass). Heslo pak nemusí být uloženo kdoví kde na serverech googlu, ale lokálně pouze v pc a keepass ho vloží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.