Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

E-mailový účet

Od: futra odpovědí: 11 změna:
Nevím do jaké rubriky to vložit a tak to dávám sem.Máte někdo z Vás prosím také problém s přihlášením do svého e-mailového účtu na centrum.cz? Mě se stává ,že se po zadání správných údajů nic neděje,tak to zkusím znovu a někdy také nic napodruhé , ale až třeba na počtvrté se dostanu do e-mailu.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Musíte zaškrnout políčko "zapamatovat si mě", a pak zůstanete přihlášený / přihlášená. A do záložek si dáte odkaz, na jeden klik pak vlezete do e-mailu.

E-mailový účet
petrm

Já jsem velmi opatrný a důležitá hesla do počítače radši neukládám. S přihlašováním na Centrum problém nemám.

hodnocení

0x

Nemám problém, právě jsem to zkusil. Jen mi mne nepamatuje, takže kliknu na políčko a přihlásím se.

Milane, já taky misím klikat na políčka a vždy zaškrtávat pamatovat si mě.

je to od té doby co udělali novou verzi.

Většinou je to na první pokus, ale není jo jak u seznamu kde uživatel je přihlášený trvale.

hodnocení

0x

Manželka se tam také dostává až na 3-4 pokus,přestože má vyplněné jméno i heslo.

petrm

Používáte webovou adresu

ucet.centrum.cz/...?

dejvid
hodnocení

0x
Zkuste třeba použít e-mailového klienta, např. eMclient nebo Thunderbird. Mnohem pohodlnější práce s maily.

hodnocení

0x

Proč centrum? Mám 1 na centrum, je pomalý, líný, problematický! Běžně používám seznam, tam to je rychlé a bez problémů. Účet si založíte během minuty. Pěkný den!

hodnocení

0x
Problémy jsem s tím nikdy neměl. Jinak dnes jde velmi pohodlně používat mail klienty. A na hesla správce hesel (u mne keepass). Heslo pak nemusí být uloženo kdoví kde na serverech googlu, ale lokálně pouze v pc a keepass ho vloží.
Proč by heslo mělo být uloženo kdesi na googlu?
Když už, normální provider ukládá hash se soli se
Asi jste to nějak pomichal

111®
hodnocení

0x

ten problém se vyskytuje když jdete do posty přes prohlížeč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]