Nejste přihlášen/a.
prosím o radu 3tí rok spořím měsíčně u lišky 1500,poslední dobou tam posílám ale mín,cílovou castku mam300000,smím peníze vybrat až tam bude tato částka nebo je to na několik let a pak je to ukončené bez ohledu kolik je naspořeno?případně mohu to zrušit a jaké jsou důsledky?ve smlouvě to nemám a uzavřela jsem to u člověka který už se tím nezabívá,děkuji
Po šesti letech můžete spoření ukončit a veškeré finance vybrat (naspořené peníze, státní podpoa, úroky). Dostanete vše, na co máte nárok. Cílová částka na to nemá vliv,. Není nutno ji dospořit. Když vypovíte dříve , přijdete o státní podporu za celou dobu spoření. Poklikejte v dotazech, stav,spoření se tu již dnes řeší.
buss. Mezi lidmi je obrovská finanční negramotnost. To není nějaká urážka. Tak to prostě je. každý rozumíme něčemu jinému. Já absolutně nerozumím počítači . Takže na něj mám svý poradce
. Zrovna tak by se lidé měli radit o všem, co se týká peněz. Už jednou tady tato debata byla. Zda je či není poradce k něčemu. Mnoho lidí ho opravdu nepotřebuje. Ale troufám si tvrdit, že daleko víc lidí by jejich služby měli využívat. Ale to už se zase nastoluje otázku kvality poradců.
Protože se obvykle naprosto diametrálně lišej od toho, co nám řikaj na pobočce, na HelpLine a obvykle i od toho, co jsme při založení smlouvy výslovně požedovali. dělá to pak trochu zmatek v hlavě a lidi ještě nejsou moc zvyklí tohle předpokládat... přiznám se, že mluvím hlavně za sebe, ale už se učím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.